M - Pią 28 Lut, 2014 Wlasnie odebralem motke od kuriera.
Powiem tak - bez kozery dalbym z 1500 za taki telefon.
Sprawdzilem - gestosc ekranu jest taka sama jak w iphone5 i wyglada tak samo jakosciowo - wiec po co przeplacac? Kamill - Pią 28 Lut, 2014
M napisał/a:
wiec po co przeplacac?
Żeby się ludzie na forum brandzlowali danymi technicznymi.Chloru - Pią 28 Lut, 2014 żeby robić wrażenie!M - Pią 28 Lut, 2014 Bez jaj, ios jest bardzo dopracowanym os - jak komus pasi to czemu nie.
Ja cebulak na dorobku uznaje ze moto g jest bardzo dobrym urzadzeniem za te kase i na tym zakoncze podniete.PiTT - Sob 01 Mar, 2014 ja doceniam szybkosc iphona
szczegolnie w momentach jak chce po prostu uzyc tego niesamowitego urzadzenia jakim jest smartfon (w tym przypadku sams S3) do zwyklej ROZMOWY
s3 zanim przemysli co chce zrobic, do kogo chce odnalezc kontakt a czasami jeszcze w trakcie zaskoczy ze moze jednak chce cos innego zrobic to zwyczejnie mi sie odechciewa gadac
zrozumie to tylko ten kto uzywal kiedys iphona, chodzi o szybkosc i brak lagow... w androidzie mnie to zwyczajnie wkurwiaM - Sob 01 Mar, 2014 Powiem Ci szczerze ze jak mam gdzies zadzwonic z Gusi ajfona to szlag mnie trafia - to kwestia przyzwyczajenia po prostu.Bonczek - Sob 01 Mar, 2014 Michał - Sob 01 Mar, 2014 przestancie już bo będę musiał zainterweniować
ps. nowego maczka pro bym kochał - oooo tak !Kenet - Sob 01 Mar, 2014 Jako wieloletni użytkownik najlepszej maszyny na Androidzie mianowicie motoroli razr mogę stwierdzić, że iphone 5 jest zajebisty i gdyby mnie było stać to bym zmienił bez wahania.Mucha - Wto 04 Mar, 2014 dobra a HTC One?
ktos ma i cos o nim powie?
GeKo - Wto 04 Mar, 2014 Znajoma ma, dość intensywnie używa, dużo appek po 2 miechach się zamulił Reset i wszystko wraca do normy.
Gniazdo słuchawek przy codziennym użytkowaniu ko kilka razy wpinaniu wypinaniu się wyrabia, ale obawiam się że taki efekt byłby w każdym innym urządzeniu dostępnym na rynku.
Drugi znajomy ma już blisko rok i nic się nie dzieje. Zadowolony. Jakby w PL był dostępny z czystym andkiem to bym w niego celował.Mucha - Wto 04 Mar, 2014 Antka zawsze możesz sobie wyczyścić - to żaden problem z tego co mi wiadomo... a w razie potrzeby można wrócić do "brudnego". Mój brat takie kombinacje robił z tego co wiem GeKo - Wto 04 Mar, 2014 Tak, wiem, aleeee, zanim trafisz na ROM bezpieczny w którym wszystko działa, zawsze jest ryzyko ze z telefonu zrobisz przycisk do papieru
z moim HTC HD2 skakałem po ROMAch a to windows a to android.
Stockowy ROM wywaliłem właściwie 2 dnia.
Teraz mi się po prostu nie chce bawić, szukać czytać i mieć nadzieje że się nic nie zjebie i wszystko będzie działać.Bonczek - Wto 04 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
Teraz mi się po prostu nie chce bawić, szukać czytać i mieć nadzieje że się nic nie zjebie i wszystko będzie działać.
Kurde to samo usłyszałem dzisiaj w pracy od kolegi, który jeszcze 3-6 miesięcy temu tłumaczył mi, że własnie dlatego, że się tego nie robi produkty Apple są do dupy. No i wczoraj zakupił iPhone`a bizon - Wto 04 Mar, 2014 kurde, w archidroidzie cos zjebali, bo mimo full wipe i tak laguje. generalnie jest problem z klawiatura... np przychodzi polnoc i trzeba restart zrobic, bo sie pisac nie da
znowu zaczalem myslec o japku...