Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Wto 01 Lip, 2014 up! (i jego bliźniaki) znacznie lepiej sprawdzi się w mieście od polo Anonymous - Wto 01 Lip, 2014 Kupuj c1,mialem ,kupilem od takiego leszcza ze stolnicy,super auto,fajnie sie prowadzi,parkuje w budce,nic nie pali,juz miesiac po sprzedazy załowałem ze sprzedałemJakarti - Wto 01 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
miesiac po sprzedazy załowałem ze sprzedałem
prawda czy pyerdolisz?
c1 fajne (tanie, proste, nic nie kosztujace) ale chcialbym troche wiecej samochodu w samochodzie mimo wszystko.
to jest plastik na kółkach - strach w oczach i mam z nim złe wspomnienia Anonymous - Wto 01 Lip, 2014 Prawda,prawda,naprawde brakuje mi czegos takiego do bujaki po mieście ale 3 auta na 2 osoby to jednak za duzo,zwłaszcza ze mnie przewaznie i tak nie ma
Ja sie nie dziwie ze masz złe wspomnienia,pewnie dlatego wcisnołes mi tego krzywego popowodziowego trupa z zajechanym silnikim Kamill - Wto 01 Lip, 2014 Różnie bywa, ludzie u mnie w ibizie jadący pierwszy raz byli mocno zaskoczeni, może bardziej chodzi o prace zawieszenia po wpadnięciu w dziurę, była bardzo nie przyjemna. Po prostu było jebnięcie jak młotem w wahacz i tak przez 120tys km i nic się nie popsuło. Więc taka była charakterystyka. W civiku mam podobnie Kenet może potwierdzić, jak się wpadnie w studzienkę to aż zęby bolą.
Ja osobiście jak bym kupował dupowóz z malym sinikiem na miasto to bym wybrał taki którym można po dziurach i torowiskach iść ogniem, a nie hamować i później się napędzać.Jakarti - Wto 01 Lip, 2014
Cytat:
Ja osobiście jak bym kupował dupowóz z malym sinikiem na miasto to bym wybrał taki którym można po dziurach i torowiskach iść ogniem, a nie hamować i później się napędzać.
co kto lubi Cartoon - Wto 01 Lip, 2014 przemyśl kupno Fiesty - w porównaniu do polówki to zajebiste auto Rasputin - Wto 01 Lip, 2014 Mega szybkie Jakarti - Śro 02 Lip, 2014