MoRToN - Nie 02 Mar, 2014 Ano... gdyby to było jakieś mniejsze "państewko" pewnie już by usa/nato krążyło w powietrzu a tutaj przeciwnik jest delikatnie mówiąc mocny..
Kurde nie wyobrażam sobie tej sytuacji jak by faktycznie miało się tam rozpętać piekeło... tak blisko, abstrakcja jakaś PiTT - Nie 02 Mar, 2014 ja nie pisalem nic o postawie politykow tylko o niektorych wypowiedziach ktore pozniej media przedstawiaja jako poczatek 3 ws i inwazji na polskeŚwięty - Nie 02 Mar, 2014 w razie w... to Ruscy by nas olali, ale Białorusini zatrzymali by się na Odrze. 70 procent naszego sprzętu i żołnierzy jest na misjach zagranicznych w tym służby specjalnePiTT - Nie 02 Mar, 2014 tyle w temacie
http://www.dobrominski.pl/jestesmy-ekspertami/Barejka - Pon 03 Mar, 2014 wynajme piwnice NBL - Pon 03 Mar, 2014 Czego się boicie przecież mamy gwarancję bezpieczeństwa od Obamy - FUCK YEAH Vlodarsky - Pon 03 Mar, 2014 PiTT, tak właśnie to wszystko odbieram.M - Pon 03 Mar, 2014 Każdy kto nie przespał wszystkich lekcji historii będzie wiedział co myśleć o tym co się dzieje. Nie trzeba być ekspertem studiów wschodnich żeby wyciągać wnioski na przyszłość.
Takie sytuacje toczą nasz kraj od kilku ładnych wieków - nihil novi.Święty - Pon 03 Mar, 2014
Ale co ma powiedzieć?
Przecież ten wpis to (jak to kiedyś napisał Miniac):
2 ogórki (ok. 400 g)
4 łyżki śmietany 18%
1 kopiasta łyżeczka cukru
1 łyżeczka octu winnego (lub 1/2 łyżeczki zwykłego octu)
szczypta soli
szczypta pieprzu
MIZERIA!
Wklejam źródło z którego korzystali znajomi pana Dobromińskiego:
Kto nie wierzy, niech sam sprawdzi: Fakt.plŚwięty - Pon 03 Mar, 2014 bardziej się chciałem odnieść do stwierdzenia "jesteśmy ekspertami", ale żaluzja nie zadziałała...
M napisał/a:
Każdy kto nie przespał wszystkich lekcji historii będzie wiedział co myśleć o tym co się dzieje. Nie trzeba być ekspertem studiów wschodnich żeby wyciągać wnioski na przyszłość.
Takie sytuacje toczą nasz kraj od kilku ładnych wieków - nihil novi.
ot coPiTT - Wto 04 Mar, 2014 was79 - Wto 04 Mar, 2014 M - Wto 04 Mar, 2014 Niezbyt logiczne rozumowaniedzik - Wto 04 Mar, 2014
was79 napisał/a:
:lol2:
Masz przesrane za te usmieszki
Cytat:
Maciej Maciejowski Radny m. st. Warszawy Ilość debili, trolli i oszołomów przeszła moje oczekiwania. Ale żaden idiota nie bedzie mnie bezkarnie obrażał. To mogę obiecać