Michał - Śro 22 Maj, 2013 polaky cebulaky
Barejka - Śro 22 Maj, 2013 Michał, Anonymous - Śro 22 Maj, 2013 Tak w ramach ciekawostki
Dnia 8 Lipca 2010:
+
Cytat:
Plusy naszego mini -
młody, mały przebieg, obczaskany - więc kolor sama żona sobie wybierze....
wszytskie poduszki całe, podłużnice proste etc.
Wady -
do auta nie dostałem kluczyka - ŻADNEGO (właśnie wyrabiam w BMW 2 kluczyki),
uszkodzone 2 łapy silnika - silnik trzeba wyjąć, żeby wymalować komore silnika na nowy kolor
Cały wątek tutaj: KLIKBart - Śro 22 Maj, 2013 eee, nie ma dramatu. Jeśli ktoś ten samochód porządnie naprawił to mógłbym nim jeździć.
Trochę odstraszająca w samochodzie za prawie 40k jest lista rzeczy do zrobienia.siema - Śro 22 Maj, 2013 Kurna, odpaliłem sobie Spotify Premium...
Cumując od lat w pewnej zatoce, czuję teraz jakbym do wczoraj żył w jakimś średniowieczu (szukasz czego by tutaj dobrego posłuchać, sprawdzasz na youtube/gdziekolwiek czy to coś warte, szukasz po necie, ściągasz, wgrywasz na media center, ściągasz przez wifi na androida albo ipoda, słuchasz).
Teraz mogę mieć na wszystko wyj..bane za 19.99 zł/miesiąc. Uruchamiasz na Windzie/Linuksie/Androidzie/iPodzie, słuchasz. Z możliwością ściągnięcia piosenek na dysk. Legalnie.
Jestem w szoku, że to przegapiłem. Internet to jednak nie tylko hothecz(!?)- nikt tu o tym nie pisał Jakarti - Śro 22 Maj, 2013 jak to nie?
pisane było o spotify, dezzerze i czyms tam jeszcze. PAY ATTENTION KURNA!siema - Śro 22 Maj, 2013 Już chciałem się kajać, ale wpisałem Spotify i oprócz naszych dwóch postów, wyskoczył tylko trzeci: http://forum.hothatch.org...p=579342#579342
Dawaj linka, bo nie wiem czy o bana prosić czy nie!Jakarti - Śro 22 Maj, 2013 tez szukałem ale nie wynalazło. to wina Macka siema - Śro 22 Maj, 2013 SO PAY ATENSZYN FOR THIS NEXT TIME, KURNA!
Pipa jestem, że nie zainteresowałem się wcześniej tematem. Mój czas poświęcony na znajdywanie sobie muzyki był więcej wart niż te 20 zł.PiTT - Śro 22 Maj, 2013 ja pisalem o tymJakarti - Czw 23 Maj, 2013 Ha!
jest swiadek! bizon - Czw 23 Maj, 2013 Ze Spotify nie jest tak kolorowo, jak dla mnie mają jeszcze sporo do dopracowania.kamil - Czw 23 Maj, 2013 np odtwarzanie tylko w ich formacie. Chyba nie ma możliwości sobie przekonwerterować na mp3M - Czw 23 Maj, 2013 Ja korzystam ze strimo.plsiema - Czw 23 Maj, 2013 Moje wymagania spełnia w 100%. MP3 byłoby przydatne, gdyby chcieć przestać płacić abonament. W innym przypadku jest zbędne. Spotify ma jedną, bardzo istotną zaletę jak dla mnie- ma aplikację na Androida i iPoda (no i PC, ale na PC to słuchać można u wszystkich), których używam zamiennie do słuchania muzyki.