To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Śro 22 Maj, 2013

polaky cebulaky
:D

Barejka - Śro 22 Maj, 2013

Michał, :lol2: :lol2: :lol2:
Anonymous - Śro 22 Maj, 2013

Tak w ramach ciekawostki ;)

Dnia 8 Lipca 2010:

+

Cytat:
Plusy naszego mini -
młody, mały przebieg, obczaskany - więc kolor sama żona sobie wybierze....
wszytskie poduszki całe, podłużnice proste etc.

Wady -
do auta nie dostałem kluczyka - ŻADNEGO (właśnie wyrabiam w BMW 2 kluczyki),
uszkodzone 2 łapy silnika - silnik trzeba wyjąć, żeby wymalować komore silnika na nowy kolor

Obecnie:

http://otomoto.pl/mini-co...lkantara-xenon-
C29104473.html

Dobrze, że nie wpisał "bezwypadkowy" :lol2:

Cały wątek tutaj: KLIK

Bart - Śro 22 Maj, 2013

eee, nie ma dramatu. Jeśli ktoś ten samochód porządnie naprawił to mógłbym nim jeździć.

Trochę odstraszająca w samochodzie za prawie 40k jest lista rzeczy do zrobienia.

siema - Śro 22 Maj, 2013

Kurna, odpaliłem sobie Spotify Premium...
Cumując od lat w pewnej zatoce, czuję teraz jakbym do wczoraj żył w jakimś średniowieczu (szukasz czego by tutaj dobrego posłuchać, sprawdzasz na youtube/gdziekolwiek czy to coś warte, szukasz po necie, ściągasz, wgrywasz na media center, ściągasz przez wifi na androida albo ipoda, słuchasz).
Teraz mogę mieć na wszystko wyj..bane za 19.99 zł/miesiąc. Uruchamiasz na Windzie/Linuksie/Androidzie/iPodzie, słuchasz. Z możliwością ściągnięcia piosenek na dysk. Legalnie.
Jestem w szoku, że to przegapiłem. Internet to jednak nie tylko hothecz(!?)- nikt tu o tym nie pisał :rotfl:

Jakarti - Śro 22 Maj, 2013

jak to nie?
pisane było o spotify, dezzerze i czyms tam jeszcze. PAY ATTENTION KURNA!

siema - Śro 22 Maj, 2013

Już chciałem się kajać, ale wpisałem Spotify i oprócz naszych dwóch postów, wyskoczył tylko trzeci: http://forum.hothatch.org...p=579342#579342 :)

Dawaj linka, bo nie wiem czy o bana prosić czy nie!

Jakarti - Śro 22 Maj, 2013

tez szukałem ale nie wynalazło. to wina Macka :D
siema - Śro 22 Maj, 2013

SO PAY ATENSZYN FOR THIS NEXT TIME, KURNA! ;D

Pipa jestem, że nie zainteresowałem się wcześniej tematem. Mój czas poświęcony na znajdywanie sobie muzyki był więcej wart niż te 20 zł.

PiTT - Śro 22 Maj, 2013

ja pisalem o tym
Jakarti - Czw 23 Maj, 2013

Ha!
jest swiadek! :D

bizon - Czw 23 Maj, 2013

Ze Spotify nie jest tak kolorowo, jak dla mnie mają jeszcze sporo do dopracowania.
kamil - Czw 23 Maj, 2013

np odtwarzanie tylko w ich formacie. Chyba nie ma możliwości sobie przekonwerterować na mp3
M - Czw 23 Maj, 2013

Ja korzystam ze strimo.pl
siema - Czw 23 Maj, 2013

Moje wymagania spełnia w 100%. MP3 byłoby przydatne, gdyby chcieć przestać płacić abonament. W innym przypadku jest zbędne. Spotify ma jedną, bardzo istotną zaletę jak dla mnie- ma aplikację na Androida i iPoda (no i PC, ale na PC to słuchać można u wszystkich), których używam zamiennie do słuchania muzyki.