To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

dzik - Pon 27 Maj, 2013

was79 napisał/a:
Potrzebuje lodówki turystycznej. Ma ktoś jakąś godną polecenia? Zasilanie: samochód/dom
?
http://www.electroworld.p...5bffd69c16a3801
?
http://www.mediamarkt.pl/...411#detail-more

Miałem coś podobnego, nie działa.
Kilka puszek piwa na trasie wawa-hel nie straciły odczuwalnie na temperaturze.

Kamill - Pon 27 Maj, 2013

dzik napisał/a:
was79 napisał/a:
Potrzebuje lodówki turystycznej. Ma ktoś jakąś godną polecenia? Zasilanie: samochód/dom
?
http://www.electroworld.p...5bffd69c16a3801
?
http://www.mediamarkt.pl/...411#detail-more

Miałem coś podobnego, nie działa.
Kilka puszek piwa na trasie wawa-hel nie straciły odczuwalnie na temperaturze.

Bardziej traktował bym to w kategoriach takich że ładujesz zimny browar i zimny wyjmujesz, też mialem jakaś taka podobną i nie schładzała, może jedną puszkę by dala rade, ale nie wiecej.

Cartoon - Pon 27 Maj, 2013

Jeden dzień wolny od pracy, to w sumie statystycznie co 7 pracownik nie będzie potrzebny i może polecieć na bruk ;)
PiTT - Pon 27 Maj, 2013

Cartoon napisał/a:
Jeden dzień wolny od pracy, to w sumie statystycznie co 7 pracownik nie będzie potrzebny i może polecieć na bruk ;)

błędne koło :)
równie dobrze z 8 godz. w pracy może się zrobić 12 a Ci którzy będą marudzić zostaną zastąpieni takimi którym to nie przeszkadza... w sumie to już tak jest :]
dla małych sklepików byłby to piękny biznes bo wtedy każdy musiałby u nich robić zakupy ;)

Anonymous - Pon 27 Maj, 2013

W niemcowni duze sklepy są zamknięte w niedziele i nikt nie narzeka,a wóde i fajki zawsze mozna kupic w małym sklepiku u wietnamca.Mozna sie do tego przyzwyczaic.
mi - Pon 27 Maj, 2013

Michał napisał/a:
Karwa Panie - co za szajs to jest :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dobra - gdzie jest ta Plata cała? Widzimy się w piątek wieczorem, musimy o czymś porozmawiać.

Michał napisał/a:
znaczy szajs ze na krótki czas dostała :D

Aha, nie musimy. Wszystko w porządku.

Żaby nie było - Duster to ostatnia Dacia ze starym wnętrzem. Jeśli ktoś się jara sprawdzaniem samochodów jak w testach w gazetach i zacznie macać deskę rozdzielczą - jest twarda, biedna, średnio spasowana i tak dalej. No i? Kiedy ostatnio macaliście u siebie deskę rozdzielczą? Ja jeżdżę starą tojotą i wytrzymuję z jej plastikami, nawet nie dostrzegając ich jakości. Fuck it. Duster to kawał uczciwego samochodu za śmieszny pieniądz, tak trzeba go traktować. A jak komuś śmierdzi - może se Tourana kupić. Czy co tam chce.

Bart napisał/a:
dziś ląduje w cebulandii :>

już na lotnisku wylotowym odezwał się do mnie pan w ojczystym języku, oczywiście i w nastroju typowo polskim. Heja! Łeljkom hołm! :wall:

Cartoon napisał/a:

+1
pracowałem w markecie (bardzo mile wspominam zresztą, polecam!), to tak działa.

Michał - Pon 27 Maj, 2013

mi - zgadzam sie z tobą , masz 120% racji. Chodzi mi tylko że GENERALNIE spodziewałem sie ociupinke ( :D ) lepiej wykonanego wnętrza. Jechałeś szybciej tym samochodem ? przy 120 jest juz dobry huk :)
M - Pon 27 Maj, 2013

To jest dobry pomysł mimo że narzucony odgórnie.
Wszyscy się przyzwyczają żeby ruszyć dupę w inny dzień niż niedziela i zrobić zakupy, żadne obroty nie spadną bo każdy żreć musi.
A efekt będzie taki że Ci co zapierdalają na kolanach w markecie albo na kasie będą mieli wolne i zobaczą się ze swoją rodziną cały dzień zamiast rozpakowywać palety o 23.30 w niedzielę.

pum - Pon 27 Maj, 2013

no dobra a co z fabrykami które zapieprzają na 3 zmiany niezależnie od dnia tygodnia? oni chyba też chcą zobaczyć rodzinę w niedzielę... oni rozumiem że lżej pracują od tych w sklepach to muszą siedzieć w robocie?

bądźmy poważni - ktoś idzie do pracy w markecie to wie z czym jest to związane.

edit: ludzie pracują w niedzielę i będą pracować, tutaj różnica będzie tylko taka, że "ja" nie będę mógł zrobić zakupów, bo politykiery pod naciskiem czarnej sekty tak sobie umyśliły.

bądzmy poważni-ktos kto idzie do pracy w markecie przeważnie nie ma innego wyjścia
M - Pon 27 Maj, 2013

Niech każdy sobie zada pytanie czy by chciał zapierdalać w niedzielę, odpowiedź będzie zarazem głosem na tak lub nie w tej dyskusji.
pum - Pon 27 Maj, 2013

M napisał/a:
A efekt będzie taki że Ci co zapierdalają na kolanach w markecie albo na kasie będą mieli wolne

tak pewnie z 10-15% takie dłuższe wolne w pakiecie z posiadówą w urzędzie pracy.

pum napisał/a:

ludzie pracują w niedzielę i będą pracować, tutaj różnica będzie tylko taka, że "ja" nie będę mógł zrobić zakupów, bo politykiery pod naciskiem czarnej sekty tak sobie umyśliły.

Biedactwo,mam nadzieje ze sie nie pochlastasz z tego powodu

pum - Pon 27 Maj, 2013

M, ale nie kumasz, że nie tylko ludzie w marketach pracują w niedzielę?
pum - Pon 27 Maj, 2013

rabarbar napisał/a:
Biedactwo,mam nadzieje ze sie nie pochlastasz z tego powodu

postaram się...