153KM z 1.6 - nieźle. Ciekawe czy faktycznie ma tyle, bo po tyle koni to mają Sporty nie trzymające serii
Nie wiem, czy trzyma taką moc, ale sam w sobie mi się strasznie podoba... Kombinuję skąd tu kasę wytrzasnąć Janusz - Czw 18 Paź, 2012
Cartoon napisał/a:
Nie wiem, czy trzyma taką moc, ale sam w sobie mi się strasznie podoba... Kombinuję skąd tu kasę wytrzasnąć
nie wiem czy nie znam goscia zwiazanego jakoś z tym cliaczem jakby coś to moge podjechac pogadać
aha, no i nie wie czy to przypadkiem nie jest clio kjtóre kiedys było bodajze niebieskie Cartoon - Czw 18 Paź, 2012 Jak będzie kasa to najwyżej się odezwę - póki co narzeczona mi zaproponowała - "sprzedaj telefon, komputer i zestaw audio to starczy Ci na to clio" , więc muszę poszukać innej opcji sajfer - Czw 18 Paź, 2012 kamil, zależy jak zdłubany, ale rzeczywiście z IS'a wyciągnąć 150 koni to nie problem. Silniki wkładają z e36 is'y one mają seryjnie 140 koni, do tego wydech dolot i 150 pęknie. Są też jakieś wałki i inne czary
Z takim przygotowanym musiałbym się ustawić, tylko cargo zamknęli
Ale generalnie IS idealny do upalania, a mój kombiak jest idealny do jazdy na codzień, strzelenie bokiem ronda na mokrym i lekkie traski - np zabieram kolce do bagażnika, jadę na mazury, upalam cały dzień i wracam do domu. ISem niemożliwe B-Rey - Czw 18 Paź, 2012
153KM z 1.6 - nieźle. Ciekawe czy faktycznie ma tyle, bo po tyle koni to mają Sporty nie trzymające serii
Takie 1.6 K4M na wałkach nie ma 140KM wasq - Czw 18 Paź, 2012 twingo rs w serii ma "133" musieli by w seryjnym 1,6 sporo podlubac aby dojsc do tych 156 z seryjnego bodajze 100-105Bonczek - Czw 18 Paź, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Bonczek napisał/a:
http://moto.allegro.pl/pe...2695417827.html
Bardzo ciekawe !
Swoją drogą jak wpadłeś na to ogłoszenie szukasz czegoś czym da się wjechać na krawężnik ?
Od baaaardzo dawna marzy mi się Nissan Patrol i akurat gdzieś ten się zapodział kamil - Czw 18 Paź, 2012 też se karwa tani samochód znalazłeś Marek23 - Czw 18 Paź, 2012 http://szukaj.pl.mobile.e...rue&tabNumber=2B-Rey - Czw 18 Paź, 2012 Marek23, to jest to auto do treningów i bujaki w zimie? Marek23 - Czw 18 Paź, 2012
Cytat:
Marek23, to jest to auto do treningów i bujaki w zimie?
Nie chce warszawiaków w aż takie kompleksy wprowadzać...
Ale można pójść tym tropem Michał - Pią 19 Paź, 2012 roj - Pią 19 Paź, 2012
kamil napisał/a:
Właśnie coraz częście przyglądam się temu furaczowi. Myślicie, ze te 140 KM wystarczy w tym samochodzie. Można tym polatać ? Na tor to chyba się nie nadaje bo skrzynia mega krótka. Vmax 160 km/h (sic!)
Miał ktoś do czynienia z 318 is ? Rozumiem, ze to homologowane itd, ale czy do naszych pojeżdżawek nie można tam wstawić 2.0 albo i 2.5.
Szkoda, ze bez klatki ta sztuka bo chyba bym się zainteresował.
jeździ sporo upalanych 18is. W bwm challange, w RPP czasem, ułęże regularnie.
Paproch ma ok. 150 KM w swoim e30 (wałki i program chyba tylko ale głowy nie dam).
Jeździł nim też RPP z dwa, trzy razy, mocy chyba mu wystarcza
Pooglądaj onboardy z BMW Challange (parę osób sieczy ISami naprawdę grubo)
ja to kapa jestem ale chyba 1.8 w tej budzie jest akurat, 140 - 150 kuni, w miarę lekki, przy odpowiednim przełożeniu i szperze zanim byś zaczął wykorzystywać z 90% możliwości fury to pewnie trochę czasu by minęło Rasputin - Pią 19 Paź, 2012 Stefana Clio pewnie tak bedzie wyglądało w przyszłym sezonie http://moto.allegro.pl/re...2725979635.html