pum - Wto 28 Maj, 2013 W Hiszpanii na pewno jest Lidl, Auchan i Leroy kamil - Wto 28 Maj, 2013 ja pierd....e jaki temat z dupy. Tydzień ma 7 dni, jedni pracują tak, inni siak. Kurde o co tyle Hałasu...
I jeszcze skąd kapitał pochodzi ???? karwa no jak Polski nie ma siły przebicia to wchodzi zagraniczny. Dobrze, ze jest i napędza gospodarkęKamill - Wto 28 Maj, 2013 U was też tak wieje i pada ? Z dupy ta pogoda całkiem w tym roku Kenet - Wto 28 Maj, 2013 Drzewa nie odpuszczają!
Na wykopie jest filmik z UK jak aresztowano i skuto Brytyjkę za chodzenie z flagą W.Brytanii Anonymous - Wto 28 Maj, 2013
mi napisał/a:
AleX napisał/a:
500m ode mnie
ode mnie niecałe 290 km.
a masz tam u siebie drzewa?mi - Wto 28 Maj, 2013 Dwa. W zasadzie jedno drzewo i taki większy krzak. No - średni. 140 - 150cm myślę, choć nie mierzyłem. Ale całkiem rozłożysty za to.Anonymous - Wto 28 Maj, 2013 To wiesz gdzie szukać cienia i schronienia przed deszczem. No chyba, ze już ktoś tą miejscówkę zajął (brat?).mi - Wto 28 Maj, 2013 nie, on jakiś karton skądś przyciągnął, więc ma spokój.Anonymous - Wto 28 Maj, 2013 Bogactwo! Ale pewnie musi w niedziele ten karton odpracować? mi - Wto 28 Maj, 2013 Właśnie nie ma jak. Odpracowywał, towar jakiś przekładał czy coś, ale teraz zlikwidowali jego zmianę i wszystko sobotni robią. Bieda panie, bieda...anjas - Wto 28 Maj, 2013 ale może sobie z rodziną posiedzieć w tym kartonie