nie musimy czekać do przyszłego sezonu B-Rey - Pią 19 Paź, 2012 http://moto.allegro.pl/to...2717762832.html http://otomoto.pl/lotus-e...-C25784509.htmlBonczek - Pią 19 Paź, 2012 Kurde Panowie ale ogarnijcie jaka jest jazda takim Nissanem Patrolem w longu na lifcie na dużym kole - mi się najbardziej podobało podjeżdżanie na zdzerzak z tymi wielkimi rurami w środku - każdy zjeżdzał na bok tak trochę można się rządzić na drodze Kamill - Pią 19 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
Kurde Panowie ale ogarnijcie jaka jest jazda takim Nissanem Patrolem w longu na lifcie na dużym kole - mi się najbardziej podobało podjeżdżanie na zdzerzak z tymi wielkimi rurami w środku - każdy zjeżdzał na bok tak trochę można się rządzić na drodze
Jak będziesz leciał na dużej gumie i lifcie w koleinach ponad 100km/h to wtedy porządzisz krzakom na poboczu i tirowi z naprzeciwka kamil - Sob 20 Paź, 2012 lepiej tak rządzić tarpanem za 500 pln nawet Humerem Ci zjedzie. Na Tarpana z brezentem i z Twoim cynicznym spojrzeniem przez szybę... nie ma mocnych !fydi - Sob 20 Paź, 2012 Tylko z Tarpanem jest mały problem. Trudno do kogoś dojechać A jak już się komuś "siądzie" na zderzaku, to może być zonk z hamowaniem Bonczek - Sob 20 Paź, 2012 Patrol jest kox. Tylko Patrol.Bonczek - Sob 20 Paź, 2012 Dobroć
do roku jest "świeżo" was79 - Sob 20 Paź, 2012 Ja na serio nie wiem, czy oni naprawdę myślą, że ludzie są takimi przygłupamiGeKo - Sob 20 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
mi się najbardziej podobało podjeżdżanie na zdzerzak z tymi wielkimi rurami w środku - każdy zjeżdzał na bok tak trochę można się rządzić na drodze
Jeden taki mi podjeżdzał Grand Cheerokie w tunelu, pozdrowiłem go parę razy marchewą z dwururki i odechciało mu się Bonczek - Sob 20 Paź, 2012 Gekon to wiadomo, mi chodziło o radzenie sobie z zawalidrogami niż taki styl jazdy Anonymous - Sob 20 Paź, 2012
Fajny,e30 powoli traci image dresowozu i staje sie klasykiem.Kilka lat temu uciekł mi sprzed nosa e30 325i w stanie igła,150 tysi przelotu,od nowosci jeden własciciel-ojciec mojego kumpla,który zmarł i jego zona sprzedała to auto jakiemuś gosciowi za 4,5tys