M - Wto 04 Mar, 2014 Ja tam nie narzekam, wszystko dziala jak malina - szybciorem, ziomek od ip5 sie zajaral motką. Porownywalismy i wyswietlacz jest tej samej gestosci i jakosci co w iphonie. Tylko jest duzo wiekszy.GeKo - Wto 04 Mar, 2014 Mnie sie podobaja w applu dwie rzeczy, stabilność systemu. Choć osobiście nie miałem nigdy okazji go obciążyć i jakość wykonania.
Nie podoba mi się wszystko inne
W tej chwilii wzorem użyteczności jest dla mnie Nexus 4. Tyle że nie leży mi ten pstrokaty design tylnej części telefonu.zefir - Wto 04 Mar, 2014 HTC One jest mega i ma jedna z lepszych nakładek tylko tyle że to amelinium sie mega rysuje i jedna z mniejszych baterii we flagowcach.Bonczek - Wto 04 Mar, 2014
M napisał/a:
Porownywalismy i wyswietlacz jest tej samej gestosci i jakosci co w iphonie. Tylko jest duzo wiekszy.
LG G2 bije iPhone`a wyświetlaczem na cyce. Ale dla mnie jakiś nieporęczna G2 jest.Mirek - Wto 04 Mar, 2014 Wybierałem między HTC One, s4 i Lg G2. Xperia z1 poległa ze względu na rozmiary. Do s4 byłem zrażony po s3 z którym miałem trochę problemów. Po kilku testach, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, wybrałem LG. Świetny telefon z wielkim minusem dla niektórych. Brak slotu na kartę pamięci. Na szczęście mi to nie przeszkadza Pirania - Śro 05 Mar, 2014 Kolejnym pozytywnym wrażaniem z użytkowania motki jest jednak odczuwalna optymalizacja aplikacji.
Przy intensywnym użytkowaniu telefonu, GPSa + endomondo, bateria wystarcza na luzaku na cały dzień. Nie ma syndromu starszych telefonów, że bateria starczał na pół dnia plus trzeba było mieć zawsze gdzieś pod ręka zapasową ładowarkę i codzienną obawę, że jak będziesz potrzebował tel to akurat padnie bat.
Również bateriozerne aplikacje działające w tle (aparat foto) nie powoduje znacznie szybszego wyładowywania.
Zobaczymy ile czasu będzie tak kolorowo ale na dzień dzisiejszy jest naprawdę spoko.
Samsung zainwestował 20 mln dol, żeby na Oskarach gwiazdy zrobiły sobie słitfocię ich telefonem...anjas - Śro 05 Mar, 2014
Pirania napisał/a:
Samsung zainwestował 20 mln dol, żeby na Oskarach gwiazdy zrobiły sobie słitfocię ich telefonem...
a i tak twittowały z iphone'a karoluPL - Sob 08 Mar, 2014
anjas napisał/a:
Pirania napisał/a:
Samsung zainwestował 20 mln dol, żeby na Oskarach gwiazdy zrobiły sobie słitfocię ich telefonem...
a i tak twittowały z iphone'a
za którego sami zapłacili
przypadek ? michool_vt - Sob 08 Mar, 2014 polecam telefony sony, po roku uzytkowania 'xperia go' moge powiedzieć ze jest git telefon, jedyne co to ma słaby odbiornik gps
wszystko działa jak należy, utopiłem go raz w jeziorze po ciemku.. na szczęście miałem lampe włączoną to go znalazłem na dnie.. spadł mi ze schodów piętro niżej + ze dwa razy po chodniku przejechał, działa dalej jak ta lala
polecam bardziej niz nokie 3210 M - Sob 08 Mar, 2014 Zainstaluj sobie Panie gps booster łapie fixa 10x szybciej i nie gubi faldzip - Sob 08 Mar, 2014 Dla równowagi taka Xperia U to największy szajs jaki widziałem , więc z tymi sony to na dwoje babka wrozyla.michool_vt - Sob 08 Mar, 2014
M napisał/a:
gps booster
uuuu zara obadam
faldzip napisał/a:
więc z tymi sony to na dwoje babka wrozyla
dla mnie wyznacznikiem bylo utopienie telefonu.. także wieśż M - Śro 26 Mar, 2014 Zrobilem aktualizacje do kitkata, pozatym ze ui wyglada jak gowno wzgledem 4.3 to jest taka roznica ze zuzycie baterii spadlo. Wczoraj na wieczor naladowalem a teraz mam 88%, 3g wlaczone.siema - Śro 26 Mar, 2014 Pany, ubezpieczał który telefon? (np. http://www.mbank.pl/indyw...ektronicznego/)PiTT - Śro 26 Mar, 2014 na te ubezpieczenia trzeba uwazac, maja duzo wykluczen i sprytnych zapisow
kazdy sprzet mozna obecnie dodatkowo ubezpieczyc przez zniszczeniem czy kradzieza, ale trzeba dokladnie poczytac