oddaj fartucha !!Franek - Pon 22 Paź, 2012 Swoją drogą Bart powinien mieć też takie okulary we flagę włoską Bart - Pon 22 Paź, 2012 Prawda, w telewizji okulary mam zacne sajfer - Pon 22 Paź, 2012
buni napisał/a:
co to za exige ?
Z teamu Oleksowicza, ale kto dokładnie jest teraz właścicielem to nie jestem pewien.
Silniki Toyotowy, jeździli na cywilnych nalewkach, więc z tego co słyszałem duuużo zabawy z kierownicą
kubas napisał/a:
hehehe instruktor wydzwonił pod dębami w sobotę nissanem 370z gt odebranym w piątek z salonu podobno się esp wyłączyło
Nie wiem czy to ten czy nie ten, ale były dwa takie cywilne nissany i z uporem maniaka jeden nie dawał mi się wyprzedzić na pierwszym okrążeniu, dopiero na chama musiałem się wepchnąć, ktoś zbytnio wierzył w swoje umiejętności lub w możliwości samochodu..pum - Pon 22 Paź, 2012 mi też się esp wyłączyło kubas - Pon 22 Paź, 2012
O ten w czerwonej koszulce co rozmyśla jak spłacić teraz nissana
Sajfer miło było poznać!sajfer - Pon 22 Paź, 2012 kubas, mi też
Nie kojarzę tego w czerwonym, Golec to to nie jest rasta - Pon 22 Paź, 2012 Golec spoko gość mi się super z nim jeździło.GeKo - Pon 22 Paź, 2012 Kurde, widzę że te dzwony instruktorów furami kursantów to nie pierwszyzna. Kiedyś coś tam było że Schefler też komuś przemodelował furę.rasta - Pon 22 Paź, 2012 A kto z nich nie przemodelował fury kubas - Pon 22 Paź, 2012 No Golec jest spoko. O tego w czerwonym trzeba wypytać. Za to mam nagrane na go pro jak wysiedli po dzwonie z samochodu Minę miał dobra... A właściciel jeszcze lepszą