Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bart - Śro 02 Lip, 2014 Jakarti, czemu taki chujowy samochód chcesz kupić?PiTT - Śro 02 Lip, 2014 pewnie chce sie dopasowac do reszty klubu
anjas - Śro 02 Lip, 2014
Bart napisał/a:
Jakarti, czemu taki chujowy samochód chcesz kupić?
rozumiem, że piszesz o tym VW?Bart - Śro 02 Lip, 2014 Chodzi mi o samą ideę
Przesiadać się ze sporta do jakieś fabiedy/yarisa etc, jak tak można anjas - Śro 02 Lip, 2014 Nie wiem jak dla Jakartiego ale dla mnie czysta kalkulacja. Na dojazdy do pracy Subaru wydawałem (na samą benę) 1200zł miesięcznie. Teraz nie więcej niż 500.
Co daje 700 zeta miesięcznie oszczędności. Właściwie w dwa lata zwraca mi się fabieda a po dwóch latach ona wciąż będzie miała jakąś wartość.
A subaru zostaje na weekendy, na wycieczki rodzinne, pikniki, przygodę. Jazdę o zachodzie słońca nadmorską promenadą, wiatr we włosach. Niezapomniane przeżycia was79 - Śro 02 Lip, 2014 prawie 11 litrów paliwa dziennie przepalałeś?Bart - Śro 02 Lip, 2014 Zapomniałem, że jestem na hotheczu - tatuśkowie i ich kombi Anonymous - Śro 02 Lip, 2014 pewnie tu wpadasz żeby sie lepiej poczuć... arssss - Śro 02 Lip, 2014
Bart napisał/a:
Zapomniałem, że jestem na hotheczu - tatuśkowie i ich kombi
ja zamiast kombi mam trasita Jakarti - Śro 02 Lip, 2014
Cytat:
Jakarti, czemu taki chujowy samochód chcesz kupić?
ekonomicznych
i poki co rozwazam rozne mozliwosci - daaaleko jeszcze od decyzji
jezdzilem juz C1
nie sadze ze fabia moze byc gorsza
zgodnie z
anjas napisał/a:
Nie wiem jak dla Jakartiego ale dla mnie czysta kalkulacja. Na dojazdy do pracy Subaru wydawałem (na samą benę) 1200zł miesięcznie. Teraz nie więcej niż 500.
Co daje 700 zeta miesięcznie oszczędności. Właściwie w dwa lata zwraca mi się fabieda a po dwóch latach ona wciąż będzie miała jakąś wartość.
A subaru zostaje na weekendy, na wycieczki rodzinne, pikniki, przygodę. Jazdę o zachodzie słońca nadmorską promenadą, wiatr we włosach. Niezapomniane przeżycia
koma600 - Śro 02 Lip, 2014 gaz do clio i masz i furę jedną i oszczędnośćkosmita - Śro 02 Lip, 2014
Jakarti napisał/a:
jezdzilem juz C1
Oczywiście, że może. Skoda i VW to samochody wyprane z emocji, nawet golf R jest nudny was79 - Śro 02 Lip, 2014 kosmita - Śro 02 Lip, 2014 Jakarti - Śro 02 Lip, 2014
kosmita napisał/a:
Jakarti napisał/a:
jezdzilem juz C1
Oczywiście, że może. Skoda i VW to samochody wyprane z emocji, nawet golf R jest nudny
golf r gorszy od C1.
o ya yebe - biore golfa w takim razie