Fajny,e30 powoli traci image dresowozu i staje sie klasykiem.Kilka lat temu uciekł mi sprzed nosa e30 325i w stanie igła,150 tysi przelotu,od nowosci jeden własciciel-ojciec mojego kumpla,który zmarł i jego zona sprzedała to auto jakiemuś gosciowi za 4,5tys
To musiał być rodzyn, nie widziałęm w życiu na żywo e30 w dobrze utrzymanym oryginale, zawsze to był stan o krok od złomowania.Bart - Nie 21 Paź, 2012
o żesz kurde, fota z boku z otwartymi drzwiami robi mega robote iQ - Nie 21 Paź, 2012 Ten tez ciekawy
694hp & 1250nm 3.4barFranek - Nie 21 Paź, 2012 kox!Bonczek - Nie 21 Paź, 2012 cocks!WuRC - Wto 23 Paź, 2012 Ex-wasq'owy Sport znów na sprzedaż:
http://otomoto.pl/show?id=C26530586&preview=1
Coś nie może to auto zagrzać miejsca na dłużej.sajfer - Wto 23 Paź, 2012 Bonczek, coś takiego miałeś na myśli jak wspominałeś o Patrolu?
Kolegi:
Bonczek - Wto 23 Paź, 2012 No faken, jest przemistrz
Z drugiej strony ciągnie mnie w kierunku takiego W126
Zobaczymy co trafi się pierwsze i kiedy sprzeda się Civic
Franek - Wto 23 Paź, 2012 Bonczek, generalnie szukałem drugiej fury takiej troszkę pod fun z jazdy.
Jakieś cabro, tudzież stary merc.
Kupiłem w koncu Jeepa Grand Cherokee 2.
Przez pierwszy tydzien w ogole nie wsiadalem do merca.
Tylko jeep.
Pali to mniej niz signum ktorego kiedys mialem, predziej ktos przede mna zjezdza niz ja przed kims.
Laduje sie na kraweznik i nie martwie sie ze cos urwe.
Do tego idzie zima
4x4 sie zapewne przyda.
Chociaz jak po tygodniu przesiadlem sie do merca, to mimo ze to male autko miejskie to sposob jazdy calkiem odbiega od jeepa.
W mercu skrecasz kierownica i to samo robi auto
W jeeepie skrecasz a on zaczyna zmieniac kus za 7 minut.
Ale jest fajnie.
Polecam Anonymous - Wto 23 Paź, 2012
Franek napisał/a:
Pali to mniej niz signum ktorego kiedys mialem, predziej ktos przede mna zjezdza niz ja przed kims.
Franek , w to Ci nie uwierzeFranek - Wto 23 Paź, 2012 Czesio, 2,7 crd (silnik mercedesowski)
W trasie jakieś 9 - 9,5
W mieście około 11 - 11,5leszq - Śro 24 Paź, 2012 http://otomoto.pl/nissan-...-C25772877.html