To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Wto 28 Maj, 2013

ja bym do C1 nie montował gazu :)
Anonymous - Wto 28 Maj, 2013

To do hondy nie do C1
kamil - Śro 29 Maj, 2013

nie można. żadnego w pionie nie możesz zamontować. Przynajmniej tak usłyszałem jak byłem kiedyś zainteresowany starym jeepem
Anonymous - Śro 29 Maj, 2013

Teraz są juz takie,tylko jest kilka stówek droższy
http://www.agcentrum.pl/?d=144

kamil - Śro 29 Maj, 2013

hm, faktycznie, ale chyba je się bardziej stosuje do jakiś dostawczaków albo coś takiego bo w osóbówce to jakoś sredniawo to widzę
Niemy - Śro 29 Maj, 2013

proponuję model Z450230, jest MOC!

kamil napisał/a:
hm, faktycznie, ale chyba je się bardziej stosuje do jakiś dostawczaków albo coś takiego bo w osóbówce to jakoś sredniawo to widzę

niektóre auta kombi mają koło zapasowe z boku pionowo

mi - Śro 29 Maj, 2013

kiedyś sprawdzałem temat - są zewnętrzne, są pionowe, jest tego teraz dużo do wyboru. Spox.
kamil - Śro 29 Maj, 2013

no właśnie ja się dowiadywałem do starego cherokee i tam koło się montuje z boku bagażnika - w jego miejsce chciałem butle i w zakładzie powiedzieli, ze tak nie mogą zamontować. Stąd przekonanie, ze nie można. Może po prostu wprowadzono mnie w błąd
Niemy - Śro 29 Maj, 2013

rabarbar, a rozeznawałeś sprawę gazu przy mechanicznym wtrysku paliwa? coś pamiętam, że tam bywały jakieś problemy

Niemy napisał/a:
rabarbar, a rozeznawałeś sprawę gazu przy mechanicznym wtrysku paliwa? coś pamiętam, że tam bywały jakieś problemy

Mechaniczny to było 2.6 i 3.0 i tam faktycznie były problemy,ja mam poliftowe 2.8 on juz normalny,podobno gazuje sie to bez problemów,ale jeszcze sie zastanawiam czy iść w lpg,kalkulator pokazuje zwrot instalki po 6 miesiącach,a pozniej jazda za 50 %

Młody Papież - Śro 29 Maj, 2013

koooo?????

W124 E280 !!!!
Franek - Śro 29 Maj, 2013

lubie to !
M - Czw 30 Maj, 2013

Ciekawostka :)
https://www.youtube.com/w...d&v=hIR3VW5DQ_o