PiTT - Wto 28 Maj, 2013 ja bym do C1 nie montował gazu Anonymous - Wto 28 Maj, 2013 To do hondy nie do C1kamil - Śro 29 Maj, 2013 nie można. żadnego w pionie nie możesz zamontować. Przynajmniej tak usłyszałem jak byłem kiedyś zainteresowany starym jeepemAnonymous - Śro 29 Maj, 2013 Teraz są juz takie,tylko jest kilka stówek droższy
http://www.agcentrum.pl/?d=144kamil - Śro 29 Maj, 2013 hm, faktycznie, ale chyba je się bardziej stosuje do jakiś dostawczaków albo coś takiego bo w osóbówce to jakoś sredniawo to widzęNiemy - Śro 29 Maj, 2013 proponuję model Z450230, jest MOC!Anonymous - Śro 29 Maj, 2013
kamil napisał/a:
hm, faktycznie, ale chyba je się bardziej stosuje do jakiś dostawczaków albo coś takiego bo w osóbówce to jakoś sredniawo to widzę
niektóre auta kombi mają koło zapasowe z boku pionowomi - Śro 29 Maj, 2013 kiedyś sprawdzałem temat - są zewnętrzne, są pionowe, jest tego teraz dużo do wyboru. Spox.kamil - Śro 29 Maj, 2013 no właśnie ja się dowiadywałem do starego cherokee i tam koło się montuje z boku bagażnika - w jego miejsce chciałem butle i w zakładzie powiedzieli, ze tak nie mogą zamontować. Stąd przekonanie, ze nie można. Może po prostu wprowadzono mnie w błądNiemy - Śro 29 Maj, 2013 rabarbar, a rozeznawałeś sprawę gazu przy mechanicznym wtrysku paliwa? coś pamiętam, że tam bywały jakieś problemyAnonymous - Śro 29 Maj, 2013
Niemy napisał/a:
rabarbar, a rozeznawałeś sprawę gazu przy mechanicznym wtrysku paliwa? coś pamiętam, że tam bywały jakieś problemy
Mechaniczny to było 2.6 i 3.0 i tam faktycznie były problemy,ja mam poliftowe 2.8 on juz normalny,podobno gazuje sie to bez problemów,ale jeszcze sie zastanawiam czy iść w lpg,kalkulator pokazuje zwrot instalki po 6 miesiącach,a pozniej jazda za 50 %Młody Papież - Śro 29 Maj, 2013 koooo?????