qrna co widze kolejne ogloszenie to zaluje ze sprzedalem Bonczek - Śro 24 Paź, 2012
martin.h napisał/a:
Nie każdy "bogaty" musi jeździć na codzień jak "biedak"
Słyszałeś Barej. Do dzieła!Mrozu - Śro 24 Paź, 2012 Evo jako dupowóz poza spalaniem wcale nie wychodzi źle. Silnik bardzo trwały od IV do VIII ten sam, w IX zmieniona głowica z dołożonym jednym wałkiem ze zmienną faza rozrządu, turbo bardzo wytrzymałe, warto do takiej IV założyć turbo z e9, napędy bardzo wytrzymałe przy seryjnej mocy, skrzynia 5MT cholernie wytrzymała i wielokrotnie zakładana do bardzo mocnych e9 gdzie już była 6MT. Najlepiej brać od e5 bo tam już siedział duży hebel Brembo. od e4-e8 bardzo tanio się robi 360-370KM, w e9 400KM co w przypadku Subaru jest wielokrotnie droższe. Jak ktoś lata po mieście spokojnie bez upalania to może kupić klocki do zacisków Brembo poniżej 100pln martin.h - Śro 24 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
od e4-e8 bardzo tanio się robi 360-370KM
tanio = równowartość co najmniej Twojego Saxo Mrozu - Śro 24 Paź, 2012 to prawda, ale dalej uważam, że to tanio jak na takie moce
raptem wydech i mapaAnonymous - Czw 25 Paź, 2012
Barejka napisał/a:
jak z trwaloscia takiego kilkunastoletniego lancera?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C26511916.html
chyba rabi sie czyms takim kiedys interesowal od zawsze jaraly mnie auta typu evo/sti ale jak mam pozniej dziadowac to wole teraz zapytac czy jest sens sie w to pchac na codzien? Czy lepiej kupic se megane sport?
Owszem,intersowałem sie i powiem Ci tak-jesli to ma byc dupowóz to nawet o tym niemyśl,ja mam na codzien leona w gnoju a i tak nie wiem czy bym podołał.jesli masz pod 30 tys to moze m3??miałbys szacun na hh (zwłaszcza u frakcji niemieckiej) a to jak wiadomo najwazniejszeMrozu - Czw 25 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
Barejka napisał/a:
jak z trwaloscia takiego kilkunastoletniego lancera?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C26511916.html
chyba rabi sie czyms takim kiedys interesowal od zawsze jaraly mnie auta typu evo/sti ale jak mam pozniej dziadowac to wole teraz zapytac czy jest sens sie w to pchac na codzien? Czy lepiej kupic se megane sport?
Owszem,intersowałem sie i powiem Ci tak-jesli to ma byc dupowóz to nawet o tym niemyśl,ja mam na codzien leona w gnoju a i tak nie wiem czy bym podołał.jesli masz pod 30 tys to moze m3??miałbys szacun na hh (zwłaszcza u frakcji niemieckiej) a to jak wiadomo najwazniejsze