M - Pon 03 Cze, 2013 Alex odwraca uwage od swoich lwich wyczynów w shoutboksie ostatnio Anonymous - Pon 03 Cze, 2013
M napisał/a:
Alex odwraca uwage od swoich lwich wyczynów w shoutboksie ostatnio
Troche tak Ale nadal nie rozumiem do czego Pantera Mike "pił"... zauważ, ze moje, jak to ujales wyczyny, byly odpowiedzia na wpisy Czerwonego. Btw. juz mi Michal na fb poszlochal i jest OK, sprawa wyjaśniona.Michał - Pon 03 Cze, 2013 No chyba nie jest wyjaśniona bo kulturalnie mi napisałeś że mogę "pocałować cię w pompe" , co chciałbym uczynić.M - Pon 03 Cze, 2013 Gownoburza incoming Anonymous - Pon 03 Cze, 2013 Jakarti - Wto 04 Cze, 2013 hehe,
Ciekawa sytuacja, wuja wezwali na komisariat w związku z kradzieżą.
Jak się okazało na miejscu oskarżyli go jak Lennego, ukradł paliwo. Zatankował za 2xy,zz a nabili mu w kasie 2x,yz. Ale wg nich ukradł. To że pinda na kasie zapomniała wbić jednego zera ze strony stacji nic nie zmienia.
wuja potraktowali tak samo? http://deser.pl/deser/1,1...html#BoxWiadTxtM - Wto 04 Cze, 2013 A to brudas jeden.
Jakby byl taki uczciwy to by rzucil odpowiednia ilosc euro na lade i odjechal i nikt by go nie szukał bo piniondz nie smierdzi.kamil - Wto 04 Cze, 2013 W końcu Arab = Brudas, ehh. Maciek dlaczego w Tobie tyle ksenofobii ?
Tak tylko dla przypomnienia z lekcji historii, to chyba pamiętasz, że jak my jeszcze sraliśmy pod siebie w zamkach i spaliśmy ze świniami to oni mieli już łaźnie.M - Wto 04 Cze, 2013 Poprawność polityczna level hard.
Moja ksenofobia wynika z moich doswiadczeń.
Przed nimi byłem światłym, otwartym na wszystkie nacje,wyznania i orientacje człowiekiem.
Ale zdaje się że lepiej być światopoglądowo ociosanym życiem niż tolerancyjną galaretą bylejakości.Jakarti - Wto 04 Cze, 2013