Co się dzieje z knyszami w tym mieście?
Byłem czas jakiś temu i to zwykły kebab bez mięsa jest, gdzie oryginały?
Chujnia jest prosze pana,chujnia.Jak wiadomo najlepsze knysze/pity były na dworcu głównym,niestety po remoncie zlikwidowano wszystkie budy z nimi i teraz to sam juz nie wiem gdzie mozna opierdolic dobra knysze.
Wogóle chujnia jest z nowym dworcem,wygląda świetnie po remoncie ale teraz to jest martwe miejsce,nie ma tam nic a wczesniej było wszystko- knysze,pity,księgarnie,wszelkiego rodzaju badziewie,kurwy,panki,terorysci,pedały i faszyścidzik - Czw 06 Cze, 2013 Wielka szkoda, ja ostatnim razem jak byłem (dworzec w remoncie) obszkoczyłem wszystkie znalezione punkty min na rynku, w kredce i olowku, lipa Anonymous - Czw 06 Cze, 2013 lipa,lipa,ostatnio nawet dobrego kebsa nie ma gdzie zjesc,wszedzie smakuje tak samo.Rasputin - Czw 06 Cze, 2013 Nie mów tego głośno bo jeszcze Pitt zmieni zdanie kamil - Czw 06 Cze, 2013 oj pamiętam knysze przed głównym w takiej budzie...karwa, dobre też hambuksy tam mielimichool_vt - Czw 06 Cze, 2013
dzik napisał/a:
w kredce i olowku,
zlikwidowali czy słaba wersja tego co było?Bart - Czw 06 Cze, 2013 Bardzo ciekawy felieton na temat trwałości współczesnych samochodów:
http://www.blogomotive.pl...u-sam-odpadnie/
Całkiem świeże spojrzenie, przeczące nieco wszechobecnemu narzekaniu i teoriom o zaplanowanym zużyciu.Anonymous - Czw 06 Cze, 2013
Cytat:
Akcja serwisowa Lotusa – trzeba jechać do serwisu, bo nie ma naklejki ostrzegającej przed poduszką powietrzna.
Całkiem świeże spojrzenie, przeczące nieco wszechobecnemu narzekaniu i teoriom o zaplanowanym zużyciu.
W sensie że się ludzie rozpasali w chciejstwie i narzekajstwie?Jakarti - Czw 06 Cze, 2013 jak sie walczy z powodzia na zachodzie, druga fota mnie rozłożyła, a na trzeciej widac z bliksa alez nam jeszcze brakuje do tej europy w niektorych kwestiach..
http://wiadomosci.onet.pl...ortaz-duzy.htmldzik - Czw 06 Cze, 2013 ciekawe jaki koszt takiego ekranuM - Czw 06 Cze, 2013 Pewnie mniejszy niż jedne zniszczenia po takiej powodzi w takim miasteczku