o gustach się nie dyskutuje - choć szczerze c5 to niezły paść
Cytat:
100kpln za mini
życie - np. nowe bmw 116i z salonu z 'jakimś tam' wyposażeniem to już ponad 130kplnMichał - Sob 03 Lis, 2012 zajebisty jest ten wieśniakMrozu - Sob 03 Lis, 2012
FAP FAP FAP... zaglądam do skarbonki (rodziców).Niemy - Sob 03 Lis, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Cytat:
100kpln za mini
życie - np. nowe bmw 116i z salonu z 'jakimś tam' wyposażeniem to już ponad 130kpln
rozumim, ale zdecydowanie wolałbym m3 za tą cenę, wiadomo gusta itpszymlorek - Sob 03 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
;D ja kupiłem,było za komplet,śmierdzi to strasznie,na szczęście mam niedaleko do Wałbrzycha,fele będa na sprzedaż (ewentualnie wymiana na jakies fajne z rozstawem 4x100)
Było mówić przecież jeżdżę w kółko Wch-Wro to bym CI oblookał je przywiózł gamoniu Anonymous - Sob 03 Lis, 2012 A wiesz ze zapomniałem o tym,zresztą fele były w Dzierżoniowie bo gosc ma tam warsztat a mieszka w WałbrzychuMaciusiowy - Sob 03 Lis, 2012 kolejny 'szpetny' trumniak :
http://suchen.mobile.de/a...Features=EXPORTAnonymous - Sob 03 Lis, 2012 głupio sie przyznac ale te trumniaki zayebiscie mi sie podobaja (ten pierwszy bardziej),troche mnie to niepokoi
moze za 10 lat sobie takiego kupieMaciusiowy - Sob 03 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
głupio sie przyznac ale te trumniaki zayebiscie mi sie podobaja
pedał!Anonymous - Sob 03 Lis, 2012
Maciusiowy napisał/a:
rabarbar napisał/a:
głupio sie przyznac ale te trumniaki zayebiscie mi sie podobaja
pedał!
ja sobie wypraszam,mam okulary od Prady,wiec jesli juz to gay Bart - Sob 03 Lis, 2012 mini clubman jest git, mnie się widzi Anonymous - Sob 03 Lis, 2012 bo Ty pedał jestes...sorka gej,rejbany somBart - Sob 03 Lis, 2012 Maciusiowy - Sob 03 Lis, 2012