ptaku - Czw 27 Mar, 2014 Te ubezpieczenia to jedna wielka sciema szkoda z tym zachodu.Konrad - Pią 28 Mar, 2014 Próbował ktoś z Was wynegocjować lepszą ofertę w pleju na abonament przy przedłużeniu umowy niż to co oferują super konsultanci, którzy dzwonią ?
Złożyłem wypowiedzenie umowy i czekam na telefon od jakiejś grupy utrzymania klienta, bo to co aktualnie oferuje plej to jest nieporozumienie na tle konkurencji.
Klient indywidualny.
A i tak mój telefon cały czas działa na roamingu ery albo orange bo na zasięgu pleja jestem cały czas niedostępny mimo że zasięg jest Bonczek - Pią 28 Mar, 2014
Ja ubezpieczylem od razu w T-Mobile - jednego iPhone'a, po tym jak mój został skradziony, dostarczyli bez problemów GeKo - Pią 28 Mar, 2014
Konrad napisał/a:
Próbował ktoś z Was wynegocjować lepszą ofertę w pleju na abonament przy przedłużeniu umowy niż to co oferują super konsultanci, którzy dzwonią ?
Złożyłem wypowiedzenie umowy i czekam na telefon od jakiejś grupy utrzymania klienta, bo to co aktualnie oferuje plej to jest nieporozumienie na tle konkurencji.
Klient indywidualny.
A i tak mój telefon cały czas działa na roamingu ery albo orange bo na zasięgu pleja jestem cały czas niedostępny mimo że zasięg jest
Www.playdlafirm.info.pl
Kiedyś mi ogarneli ofertę indywidualną.
Zawsze mieli lepsze stawki niż konsultanci czy oferta z Neta, aczkolwiek w tym roku to juz były różnice rzędu 5zl na słuchawce i chyba maks do 5-7zl miesięcznie na abonamencie.
Pytalem ich w tym roku dlaczego tak male roznice, ponoć odgórnie maja obcięte rabaty. Playowi nie zależy na sprzedawaniu sluchawek, bo przy obecnych stawkach za abonamenty się to nie opłaca.Konrad - Pią 28 Mar, 2014 Mam znajomego który sprzedaje P dla firm. Dla indywidualnych może dać tylko to co w salonach. Jeszcze ma coś pokombinować.
Interesuje mnie tylko abo, bo telefon mam nowy.GeKo - Pią 28 Mar, 2014 Ja osobiście zostałem przy abo z zeszłego roku 42zl 600min i 1gb Neta. Teraz jakbym wziął niższy abo to nie mialbym Neta a przy wyższym więcej min. To co mam teraz mi styka bez problemu.roj - Pią 28 Mar, 2014
Konrad napisał/a:
Próbował ktoś z Was wynegocjować lepszą ofertę w pleju na abonament przy przedłużeniu umowy niż to co oferują super konsultanci, którzy dzwonią ?
Klient indywidualny.
A i tak mój telefon cały czas działa na roamingu ery albo orange bo na zasięgu pleja jestem cały czas niedostępny mimo że zasięg jest
Zadzwoń, powiedz że złożyłeś wypowiedzenie i chcesz rozmawiać z kimś kto może dać Ci lepszą ofertę niż na stronie bo w innym przypadku szkoda ich i Twojego czasu. Serio.GeKo - Pią 28 Mar, 2014 To już chyba nie działa.
Jak dzwonili do mnie żeby przedłużyć umowę, to im powiedzialem że znam ofertę z ich strony i obecna którą mam jest lepsza niż to co oferują. Myślałem że przez 10min będą nawijać makaron na uszy że dorzucą to czy tamto. A pani zwyczajnie. OK dziękuje, do usłyszenia.
Teraz za to od 3 dni dzwonią z Orange do mnie.roj - Nie 30 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
To już chyba nie działa.
w play działa na pewno (działało 3 miesiące temu) ale miałem złożoną rezygnację, którą już mieli w systemie.Bonczek - Nie 30 Mar, 2014 Ja tak miałem w UPC - stwierdziłem, że po staremu będę blefował, ale konsultant na infolinii powiedział, że ma związane ręce i nic więcej nie da. Później zadzwonili z Działu Utrzymania Klienta i w zasadzie powiedzieli to samo. Później Vectra złożyła do nich pismo w moim imieniu o rozwiązanie umowy, zadzwonili i dali lepszą ofertę Konrad - Nie 30 Mar, 2014 Dzięki za odpowiedzi,
dzwonili póki co do kobity, zaoferowali nielimitowane smsy i rozmowy i 750MB netu za niecałe 35zł. Teraz czekam, aż zadzwonią do mnie
A w czwartek konsultant stwierdził, że nie dostaniemy lepszej oferty niż 59zł za nielimitowane smsy/rozmowy i 2gb internetu (w erze za 49)
Czyli wniosek jest taki, że za każdym razem trzeba składać wypowiedzenie i czekać na telefon grupy utrzymaniowej.kosmita - Nie 30 Mar, 2014 Konrad, to oferta dla firm czy zwykły abo ?Konrad - Nie 30 Mar, 2014 Zwykły indywidualny abonament na przedłużenie formuły M.
Oczywiście za te 35zł umowa na 12mcy.GeKo - Nie 30 Mar, 2014 Ooo to chyba muszę złożyć wypowiedzenie zawsze to 7zł do przoduGeKo - Śro 02 Kwi, 2014 Konrad, I jak dzwonili? czy szukasz nowego operatora ?