To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

ptaku - Czw 27 Mar, 2014

Te ubezpieczenia to jedna wielka sciema szkoda z tym zachodu.
Konrad - Pią 28 Mar, 2014

Próbował ktoś z Was wynegocjować lepszą ofertę w pleju na abonament przy przedłużeniu umowy niż to co oferują super konsultanci, którzy dzwonią ?
Złożyłem wypowiedzenie umowy i czekam na telefon od jakiejś grupy utrzymania klienta, bo to co aktualnie oferuje plej to jest nieporozumienie na tle konkurencji.

Klient indywidualny.

A i tak mój telefon cały czas działa na roamingu ery albo orange bo na zasięgu pleja jestem cały czas niedostępny mimo że zasięg jest ;)

Bonczek - Pią 28 Mar, 2014

siema napisał/a:
Pany, ubezpieczał który telefon? (np. http://www.mbank.pl/indyw...ektronicznego/)

Ja ubezpieczylem od razu w T-Mobile - jednego iPhone'a, po tym jak mój został skradziony, dostarczyli bez problemów ;)

GeKo - Pią 28 Mar, 2014

Konrad napisał/a:
Próbował ktoś z Was wynegocjować lepszą ofertę w pleju na abonament przy przedłużeniu umowy niż to co oferują super konsultanci, którzy dzwonią ?
Złożyłem wypowiedzenie umowy i czekam na telefon od jakiejś grupy utrzymania klienta, bo to co aktualnie oferuje plej to jest nieporozumienie na tle konkurencji.

Klient indywidualny.

A i tak mój telefon cały czas działa na roamingu ery albo orange bo na zasięgu pleja jestem cały czas niedostępny mimo że zasięg jest ;)

Www.playdlafirm.info.pl
Kiedyś mi ogarneli ofertę indywidualną.
Zawsze mieli lepsze stawki niż konsultanci czy oferta z Neta, aczkolwiek w tym roku to juz były różnice rzędu 5zl na słuchawce i chyba maks do 5-7zl miesięcznie na abonamencie.
Pytalem ich w tym roku dlaczego tak male roznice, ponoć odgórnie maja obcięte rabaty. Playowi nie zależy na sprzedawaniu sluchawek, bo przy obecnych stawkach za abonamenty się to nie opłaca.

Konrad - Pią 28 Mar, 2014

Mam znajomego który sprzedaje P dla firm. Dla indywidualnych może dać tylko to co w salonach. Jeszcze ma coś pokombinować.
Interesuje mnie tylko abo, bo telefon mam nowy.

GeKo - Pią 28 Mar, 2014

Ja osobiście zostałem przy abo z zeszłego roku 42zl 600min i 1gb Neta. Teraz jakbym wziął niższy abo to nie mialbym Neta a przy wyższym więcej min. To co mam teraz mi styka bez problemu.
roj - Pią 28 Mar, 2014

Konrad napisał/a:

Klient indywidualny.

Zadzwoń, powiedz że złożyłeś wypowiedzenie i chcesz rozmawiać z kimś kto może dać Ci lepszą ofertę niż na stronie bo w innym przypadku szkoda ich i Twojego czasu. Serio.

GeKo - Pią 28 Mar, 2014

To już chyba nie działa.
Jak dzwonili do mnie żeby przedłużyć umowę, to im powiedzialem że znam ofertę z ich strony i obecna którą mam jest lepsza niż to co oferują. Myślałem że przez 10min będą nawijać makaron na uszy że dorzucą to czy tamto. A pani zwyczajnie. OK dziękuje, do usłyszenia.

Teraz za to od 3 dni dzwonią z Orange do mnie.

roj - Nie 30 Mar, 2014

GeKo napisał/a:
To już chyba nie działa.

w play działa na pewno (działało 3 miesiące temu) ale miałem złożoną rezygnację, którą już mieli w systemie.

Bonczek - Nie 30 Mar, 2014

Ja tak miałem w UPC - stwierdziłem, że po staremu będę blefował, ale konsultant na infolinii powiedział, że ma związane ręce i nic więcej nie da. Później zadzwonili z Działu Utrzymania Klienta i w zasadzie powiedzieli to samo. Później Vectra złożyła do nich pismo w moim imieniu o rozwiązanie umowy, zadzwonili i dali lepszą ofertę :faja:
Konrad - Nie 30 Mar, 2014

Dzięki za odpowiedzi,
dzwonili póki co do kobity, zaoferowali nielimitowane smsy i rozmowy i 750MB netu za niecałe 35zł. Teraz czekam, aż zadzwonią do mnie ;)
A w czwartek konsultant stwierdził, że nie dostaniemy lepszej oferty niż 59zł za nielimitowane smsy/rozmowy i 2gb internetu (w erze za 49) :rotfl: :rotfl:
Czyli wniosek jest taki, że za każdym razem trzeba składać wypowiedzenie i czekać na telefon grupy utrzymaniowej.

kosmita - Nie 30 Mar, 2014

Konrad, to oferta dla firm czy zwykły abo ?
Konrad - Nie 30 Mar, 2014

Zwykły indywidualny abonament na przedłużenie formuły M.
Oczywiście za te 35zł umowa na 12mcy.

GeKo - Nie 30 Mar, 2014

Ooo to chyba muszę złożyć wypowiedzenie :D zawsze to 7zł do przodu
GeKo - Śro 02 Kwi, 2014

Konrad, I jak dzwonili? czy szukasz nowego operatora ?