Na litry nigdy nie liczyłem, ale pełny bak musiałem raz na tydzień na luzie zalewać a w szuruburu to 300zeta z hakiem.
Od kilku miesięcy zapisywałem wydatki na benę i po podsumowaniu za łeb się złapałem.
kosmita napisał/a:
Oczywiście, że może. Skoda i VW to samochody wyprane z emocji
Golfem nie jeździłem ale co do fabii to w pełni się zgadza. Zero emocji. Ale jazda subaru też mi namiotu nie stawia. Ostatni samochód który naprawdę mnie jarał to był YTS. Potem sport też był ok ale emocje mniejsze kosmita - Śro 02 Lip, 2014 Namiotu nie stawia, ale masz jakąś tam przyjemność z jazdy. Ja jeżdżąc autami vw czy skody jej nie odnajduję, nawet we wspomnianym golfie r, poza tym, że ma sporo KM i jest szybki, nie czułem frajdy z jazdy. No dobra T5 się fajnie jeździ, bo jak na gabaryty i masę prowadzi się zaskakująco dobrze M - Śro 02 Lip, 2014 Właściwie co jest teraz fajnego do jeżdżenia z miarę świeżych aut?anjas - Śro 02 Lip, 2014 Myślę, że byłbym zadowolony z nowej mx-5. Nie jeździłem ale obstawiam, że emocje są.Bart - Śro 02 Lip, 2014 Alfa 4C kosmita - Śro 02 Lip, 2014 GT86/BRZ, bmw 3was79 - Śro 02 Lip, 2014
anjas napisał/a:
Myślę, że byłbym zadowolony z nowej mx-5. Nie jeździłem ale obstawiam, że emocje są.
Zwłaszcza jak zapomni się z powrotem włączyć guzik "radźsobiesam". Widowiskowego orła bym śmignął na końcu DTŚ niedawno przez to Anonymous - Śro 02 Lip, 2014 Ktos cos wie o Volvo s40/v50 2.5t ??Jak te silniki znoszą lpg?Kamill - Śro 02 Lip, 2014 O uszy mi się obiło że łyka lpg jak pelikan.budzik - Śro 02 Lip, 2014 Joo, bez problemu Anonymous - Śro 02 Lip, 2014 to jest ten sam silnik co w foce st ?Bart - Śro 02 Lip, 2014 nie, to ten z mondeo 2.5 turbopcs - Śro 02 Lip, 2014 odwrotnie, w foce jest zaadoptowany z volvo z malymi zmianamiWalle - Czw 03 Lip, 2014 w każdym razie niezły motor i fajnie brzmi. Szczególnie na uwolnionym nieco wydechu