Zależy o co pytasz. Sąsiada uwielbiam, Hami to taki pospolity slidny chińczyk ale znam lepsze które nie wybrały technologii która pozwala na przygotowanie dania w 10s zabijając smak.
Precyzując, znam już tylko jeden taki bar. Smacznie, wszystko smakuje inaczej, ale trzy osoby w kolejce oznaczają 15min czekania.
Chociaż zawsze w Hami zamawiałem małą porcję, która nie wygląda inaczej niż duża.
Finansowo to naprawdę mistrz.
Jest dla mnie mistrze, Tytus oraz Kajko i Kokosz to jedyne komiksy jakie miałem w dzieciństwie. Nauczyłem się na nich czytać.Mrozu - Sob 08 Cze, 2013
dzik napisał/a:
Precyzując, znam już tylko jeden taki bar. Smacznie, wszystko smakuje inaczej, ale trzy osoby w kolejce oznaczają 15min czekania.
Poproszę o adres Bonczek - Nie 09 Cze, 2013 Kurde trochę pada - znajdź czerwony wóz
Anonymous - Nie 09 Cze, 2013 Jakby ktoś chciał trasą Toruńską się przejechać to niech się lepiej zastanowi:
sa tez inne utrudnienia na warszawskich drogach:
no ale zawsze można pojechać metrem (stacja plac Wilsona):
Barejka - Nie 09 Cze, 2013 biletomat dziala cale szczescie nie bedzie jutro roboty Anonymous - Nie 09 Cze, 2013 Zaczął się też "internet"
Barejka - Nie 09 Cze, 2013 AleX, Bonczek - Nie 09 Cze, 2013
EmerytRs2 - Nie 09 Cze, 2013 Bonczek - Nie 09 Cze, 2013 Łódź przebija
EmerytRs2 - Nie 09 Cze, 2013 Jeszcze nie raz tak będzie, zastanawiam się tylko, czy podczas przebudowy kolejnego etapu trasy toruńskiej,wymyślą jakiś sposób odprowadzenia takiej ilości wody.
Posłuchajcie jaki akumulator żelowy mam kupić do clio?
w sensie prąd rozruchowy/pojemność, firma macie coś zaufanego?
najlepiej by miał jak najmniejsza masę faldzip - Nie 09 Cze, 2013
EmerytRs2 napisał/a:
Posłuchajcie jaki akumulator żelowy mam kupić do clio?
w sensie prąd rozruchowy/pojemność, firma macie coś zaufanego?
najlepiej by miał jak najmniejsza masę
Do clio to bym zapodal taki 20ah, niewiele drozszy.Jakarti - Pon 10 Cze, 2013 karwa.. dobre foty..
Bonku, zdjęcia nowej rzeczki do Kielce czy Warszawa? GeKo - Pon 10 Cze, 2013