fydi - Pon 19 Lis, 2012 To wiadomo, że ktoś zrobił grubego swapa! Tylko zapomniał o belce z tyłu, bo są bębny, a z przodu siedzi hamulec ze zwykłej 106 (czyli cała kolumna, zawias z przodu też od wersji "niesportowej") Chciałem zauważyć, że na 4 fotce ktoś urwał lusterko, a w lewym rogu stoi laska (trochę gruba, ale już lepiej z taką malować ściany).Kamill - Pon 19 Lis, 2012 A miałą być kolejna okazja z allegro
A ta dupa w rajtuzach to jakiś dobry pasztet Chloru - Pon 19 Lis, 2012 Żepot to chyba ex-auto Janka Korneckiego. Z tego co pamiętam to nie jest S16 tylko 1.6 8v. Nie wiem co one miały za hamulce. Jak ktoś jest bardzo zainteresowany to mogę się dopytać o szczegóły.Niemy - Pon 19 Lis, 2012
Szkoda że taki umęczony bo bym licytował... 205 Rallye to jedno z moich marzeń...filomatic - Wto 20 Lis, 2012 wizualnie zmęczoszek, ale kondycyjnie jest OK widziałem go w akcji kilka razy na TP
Nom, one są dość drogie.
W czym jest lepsza od typowej szwajcarki?
Bart - Śro 21 Lis, 2012 małe koła, niższy poziom ładowni, mniejsza waga (wygląda na aluminiową), polskie "szwajcarki" (jak ta ze zdjęcia) za 8-9 tysięcy są stalowe.