Czesio, a Ty chcesz za 5 tyś. zł sprzedać przednionapędowego parcha z 1.6 pod maską
nie dalbym 7.5 tys za starego anglika ponad 20 letniego chocby mi to przelozyli, i tak znajac zycie przedluza wiekszosc kabli, wolalbym kupic juz od czesia tego parcha niz jezdzic tym smietnikiem z anglika, to nie jest zwno jakis tam zayebisty rarytas zeby go miec, taka celica bedzie wolniejsza nawet od golfa 4 gti Anonymous - Nie 25 Lis, 2012 Dlaczego miałaby byc wolniejsza od golfa skoro ma 70 KM wiecej ??z tego co pamietam to celica była chyba jednym z bardziej udanych HS,choc przyznam racje ze ładowanie sie w takie auto to raczej nie najlepszy pomysł (co nie znaczy ze chce Czesiową kupić)martin.h - Nie 25 Lis, 2012
Barejka napisał/a:
martin.h napisał/a:
Czesio, a Ty chcesz za 5 tyś. zł sprzedać przednionapędowego parcha z 1.6 pod maską
nie dalbym 7.5 tys za starego anglika ponad 20 letniego chocby mi to przelozyli, i tak znajac zycie przedluza wiekszosc kabli, wolalbym kupic juz od czesia tego parcha niz jezdzic tym smietnikiem z anglika, to nie jest zwno jakis tam zayebisty rarytas zeby go miec, taka celica bedzie wolniejsza nawet od golfa 4 gti
Ja tylko podpuszczałem Czesia, może się skusi i kupi
Barej, taka Celica robi z tego Golfa wiatrak KarQ - Nie 25 Lis, 2012 Barejka założył możliwość taniego dłubania 1.8T.B-Rey - Nie 25 Lis, 2012 http://moto.allegro.pl/re...2820605602.htmlwasq - Nie 25 Lis, 2012
piekna Niemy - Nie 25 Lis, 2012 przepiękny ŁukaszS3 - Nie 25 Lis, 2012 Kurde jak oglądam takie auta to żałuję że nie urodziłem się kilkanaście lat wcześniej...Maciusiowy - Nie 25 Lis, 2012 a ja się zastanawiam za co te 80 tysi Kamill - Nie 25 Lis, 2012 Stoi taka w PiasecznieNiemy - Nie 25 Lis, 2012
Maciusiowy napisał/a:
a ja się zastanawiam za co te 80 tysi
za mini Bart - Nie 25 Lis, 2012
Maciusiowy napisał/a:
+1.
Chyba za te spoilery. W Niemcach mając do wydania połowę tej sumy można spokojnie znaleźć niezły egzemplarz.Maciusiowy - Nie 25 Lis, 2012
Bart napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
+1.
Chyba za te spoilery. W Niemcach mając do wydania połowę tej sumy można spokojnie znaleźć niezły egzemplarz.
tak się w PL przyjęło, że mając jakiś-tam starawy, mało popularny pojazd, żąda się za niego astronomicznych kwot (ludzie marzą o zrobieniu na tym interesu życia)...
Jak pisał Bart, w Niemczech czy w Austrii (i zapewne we Francji) takich aut jest na tony, za połowę tej kasy.
Niemy napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
za mini
Michał - Nie 25 Lis, 2012 Maciusiow +10000000
Za calibre 80tysia ... fiu fiu fiu ...
w tej cenie wolałbym tazzari electric którego ostatnio widziałem w galmoku Anonymous - Nie 25 Lis, 2012
Michał napisał/a:
galmoku
no już się tak nie chwal w 2 wątku, że byłeś w galerii