mi - Pon 24 Cze, 2013 nyyyy, słabe podejście. Gość ma taką zajawkę i się bawi w co się bawi. Tu na forumie niektórzy się jarają urywaniem kolejnych sekund na torze - czy z tego coś wyniknie? Ja rozumiem, że f1 czy wrc się jakoś (wcześniej czy później) przenosi na rozwój motoryzacji, ale takie tu nasze popierdywanie na torach regionalnych nie niesie z sobą niczego. Podobnie jak ustawianie najwyższego domku z kart, odbijanie piłki najwięcej razy lewym kolanem czy inne tam takie. No dobra, niech będzie - jeżdżąc po torze jakieś tam umiejętności się wchłania, ale do tego nie trzeba płaskiej podłogi, slicków i innych piedrół.
M - Pon 24 Cze, 2013 Zgoda ale my nie jestesmy pchani na szklo w zwiazku z tym Anonymous - Pon 24 Cze, 2013 A propos parcia na szło... pamiętacie faceta z Gruzji, który „piracił” po publicznych drogach starym BMW M5? Niedoszły kaskader już więcej nie wystąpi przed kamerą.
W weekend 26-latek zginął w w swoim BMW M5. Podobno za kierownicą siedział kolega, który wpadł w poślizg i zatrzymał auto dopiero na drzewie. Uderzył tak niefortunnie, że Tevzadze stracił życie.
Jak dowiedzieliśmy się z nieoficjalnych źródeł, młody Gruzin nagrywał filmiki ze swoimi popisami, ponieważ chciał dostać się do Hollywood i tam rozwijać karierę kaskadera. Nie wiemy na ile w tym prawdy, ale wiemy, że ta historia powinna być przestrogą dla wszystkich (tych świadomych i nieświadomych) piratów drogowych. Droga publiczna to nie miejsce na popisy i wygłupy.
Ryba - Pon 24 Cze, 2013 Jednego matoła mniej, next plzB-Rey - Pon 24 Cze, 2013 Szkoda go
M - Pon 24 Cze, 2013 Dobrze ze nikogo nie zabili przy okazji,
szkoda czlowieka ale tam gdzie drwale rąbią tam wióry lecą.Kenet - Pon 24 Cze, 2013
Nie wiem czy to było, ale kurde - mega zrobione rasta - Pon 24 Cze, 2013 Mistrzostwo arssss - Pon 24 Cze, 2013 http://www.rmf24.pl/fakty...gli-,nId,985426mi - Wto 25 Cze, 2013
Kenet napisał/a:
Nie wiem czy to było, ale kurde - mega zrobione
BYORyba - Wto 25 Cze, 2013 dobre chłopaki
Cartoon - Wto 25 Cze, 2013 Temat już był, ale nie mogę znaleźć - gdzie w Warszawie uderzyć na przyciemnienie szyb folią?
W fieście robiłem w maxglass...kosmita - Wto 25 Cze, 2013 Ja robiłem w Warsfoll na PuławskiejMrozu - Wto 25 Cze, 2013 ja robiłem w przyciemnianie.com.pl na ul. Postępu 3a tel. 880-21-99-21. 3 lata folia na aucie i dalej wygląda jak w dniu założenia, znajomi zrobili u nich 3 auta i tak samo zadowoleni. za auto wielkości clio/corsa w 3 drzwiach za całość z przednimi biorą 450pln.Cartoon - Wto 25 Cze, 2013
Mrozu napisał/a:
ja robiłem w przyciemnianie.com.pl na ul. Postępu 3a tel. 880-21-99-21. 3 lata folia na aucie i dalej wygląda jak w dniu założenia, znajomi zrobili u nich 3 auta i tak samo zadowoleni. za auto wielkości clio/corsa w 3 drzwiach za całość z przednimi biorą 450pln.
Właśnie zdawało mi się, że ktoś ich tu polecał wcześniej. 500 za kompletny tył powiedzieli, więc pewnie u nich będę robił.
Dzięki