To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

arssss - Pią 28 Cze, 2013

ZLOMNIK.PL napisał/a:
Jeździ na zloty fanów marki, na których chla na umór z ludźmi, których zna tylko z forum, żeby zakryć swoje rozczarowanie tym, że jego znajomi z forum w realu nie są już tak zajebiści. Najświętszą datą w tygodniu jest oczywiście data lokalnego spotu miłośników marki. Do ślubu wiozła go kawalkada aut tej samej marki i to tak super wyglądało że ojezu. Na aucie ma naklejkę “mazdaklubpolska.pl – qba6320″. Na forum ma rangę “sensei” albo “Viggen”. Żona chce od niego odejść.

Jakarti - Pią 28 Cze, 2013

2 lata

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

M - Pią 28 Cze, 2013

Dobrze, zle?

sam wymysl :)
jak ktoś przyczynia sie do czyjejs smierci to powinien za to odpowiedziec.

M - Pią 28 Cze, 2013

Ciezko powiedziec
Jakby to Bauman prowadzil, to mialbym latwiejsze zadanie :rotfl:

heheheh :)
PiTT - Pią 28 Cze, 2013

Mrozu napisał/a:
Może ktoś jeszcze jest chętny to grupowo jakiś rabat może by się ogarnęło, bo i ja chce całe auto przyciemnić.

ja chcialem przyciemniac, ale skutecznie zniechecaja mnie jasne slady przy laczeniu folii z "kropeczkami" wokół szyby
widać to wyraźnie na tylnej i bocznych nieotwieranych, bo otwierane to się robi bez problemu
do tej pory nikt mi nie zagwarantował że zrobi to bez wyraźnego śladu... mogą jedynie to zminimalizować albo walnąć folię lustrzaną to nic nie będzie widać :D
ale nadal myślę czy nie machnąć w jakiś fajny ciemniejszy, lekko metalizowany kolor

Mrozu - Sob 29 Cze, 2013

PiTT niestety folią nie da się tego zrobić ładnie. można w miejscu kropek najpierw pociągnąć ciemnym lekko przeźroczystym lakierem a dopiero później folia, ale to jest lekka rzeźba. Ciebie ratuje jedynie piecowe przyciemnianie szyb, ale wklejane szyby trzeba wyjmować z auta.
PiTT - Sob 29 Cze, 2013

Mrozu napisał/a:
PiTT niestety folią nie da się tego zrobić ładnie. można w miejscu kropek najpierw pociągnąć ciemnym lekko przeźroczystym lakierem a dopiero później folia, ale to jest lekka rzeźba. Ciebie ratuje jedynie piecowe przyciemnianie szyb, ale wklejane szyby trzeba wyjmować z auta.

odpada piecówka, zwyczajnie mi się nie chce w to bawić i pewnie kosztowo wychodzi to niezbyt atrakcyjnie :)
może skuszę się na folię tylko tak jak pisałem nie czarną jak smoła a lekko metaliczną i wtedy nie będzie tego za bardzo widać... zresztą jak coś zawsze można zerwać ;)

Kamill - Nie 30 Cze, 2013

Poznań GT http://poznan.gazeta.pl/p...4196330.html#MT
Barejka - Nie 30 Cze, 2013

bananowe mistrze prostej :wall:
filomatic - Nie 30 Cze, 2013

filomatic - Nie 30 Cze, 2013

rajdowiec ostro ogarnia...

pum - Nie 30 Cze, 2013

Stac na taki samochod, ale juz nie stac na nauczenie sie takiego samochodu... ja pier... oby nikogo nie zabil.
PiTT - Nie 30 Cze, 2013

swoją drogą szacun za odwagę dla tych co stali przy barierkach :wall:
jak widać można było sobie bezpiecznie stanąć wyżej...