To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Nie 30 Cze, 2013

Wypadl to wypadl, po co drazyc temat...
Barejka - Nie 30 Cze, 2013

juz po tym nawrocie powinien sobie odpuscic :wall:
filomatic - Nie 30 Cze, 2013

zgarnął 19 osób, w tym 2 dzieci i 4 osoby ciężko ranne :wall:
Mucha - Nie 30 Cze, 2013

kierowca debil. a jak ktos mi powie ze se mozna bylo stnac wyzej to tez debil, jak i organizatorzy co barierki stawiali za nisko, lol... co za matoł z pieniędzmi...
filomatic - Nie 30 Cze, 2013

w zeszłym roku koleś jednym GTRem robił 8ki na metry od bramek, które stały na wysokości krawężnika no a przy nich 1000ce ludzi... Ja bym tam nie stanął nawet gdyby mi ken block tam wywijał...
GeKo - Nie 30 Cze, 2013

siema napisał/a:
Rabi, wisisz mi pół godziny snu- siedzę od 30 minut i próbuję zagiąć cwaniaka, ale on wszystkich zna ;)

Eee cienki jest...
Nie zgadł Jeana Ragnottiego ani Didier Auriol'a tylko Loeb i Loeb :rotfl:

PiTT - Nie 30 Cze, 2013

dla mnie barierki mogłyby być ustawione nawet na środku ulicy a i tak bym tam nie podchodził skoro jest niebezpiecznie a z góry i tak lepiej widać... po cholerę się pchać pod koła... tak samo unikam pokazów lotniczych, to tylko maszyny a i pilotów ponosi fantazja czasami
budzik - Nie 30 Cze, 2013

Tak wygląda, gdybyście chcieli go zlinczować :rotfl:
Byłem w Gdyni jak przypłynęli, auto robi ogromne wrażenie,szkoda że urwał :/
Tu macie cały album:
https://picasaweb.google.com/111998162341180797276/GranTurismoPolonia2013?authuser=0&feat=directlink

dzik - Nie 30 Cze, 2013

Takie barierki to mogą chronić dżast fajf przed chordą młodocianych dziewczyn a nie przed rozpędzoną toną żelastwa.
Pewnie więcej narobiły szkód niż sam samochód.

Organizatorom takim imprez trzeba przesłać taką fotkę:

PiTT - Nie 30 Cze, 2013

no i takie chyba byly na Verva Street Racing
Barejka - Nie 30 Cze, 2013

dzik napisał/a:
Takie barierki to mogą chronić dżast fajf

M - Pon 01 Lip, 2013

Problem nr1 polski - facet wjechal w ludzi,
boje sie ze temat madzi moze byc zagrozony.
Nawet Wróbel udzielał wywiadu rano dla tokfm w tej sprawie :lol2:

Jakarti - Pon 01 Lip, 2013

a ja tak sobie mysle.. kto pamieta pierwsze 1/4 mili na bemowie? tam tez wyscig byl wzdluz takich barierek :D
co gorsza, nie ma walu :D i nie pomyslalem ze moze kogos poniesc fantazja. niefart.
Macius ma troche racji, wypadek i tyle.
Pitt, rano spotkanie, nie spoznij sie Ty Koorwo :D

M - Pon 01 Lip, 2013

:lol2:
Cytat z polsat news doslownie przed chwila:
"Brawura mogla byc przyczyna wypadku kierowcy sportowego samochodu na gp polonia w poznaniu - twierdza widzowie"

Dla kogo sa takie wiadomosci? Dla ludzi pozbawonych elementarnego myslenia?

faldzip - Pon 01 Lip, 2013

No wlasnie tez widzialem wypowiedź jakiejs kobiety, ze gosc zaczal gwaltownie przyspieszac i chyba popisowe chcial strzelic - eee a to przypadkiem nie polegala ta impra cala wlasnie na tym? Oczywiscie kierowca myslal, ze jest zajebisty bo ma zajebista fure ale troche przecenil swoje umiejetnosci. A z tymi barerkami to zgadzam sie z PITTem i dzikiem.

Najgorsze jest to, ze wynikiem calego tego zdarzenia zapewne bedzie wniosek, ze fotoradarow jest za malo a w miescie powinno byc ograniczenie do 30...
Chociaz rano Dziewulski mowil w tvn24, ze wszyscy kierowcy powinni sie zapoznac z sytuacjami ekstremalnymi w bezpiecznych warunkach, bo to dobrze wplynie na ich wyobraznie i pozwoli uniknac wypadków - z tym sie zgadzam w 100%!