CHRZANEK - Czw 22 Lis, 2007 Dolot raceland - jest chyba jeden model do 8V i 16V.
Jezeli masz komp na jedną kość to jesteś wygrany, bo sie je latwiej modyfikuje.
O kolektorze Ci nie powiem bo nie wiem czy pasuje czy nie.
8V pieknie idzie "z dolu" wiem bo mialem taki silnik kiedyś
Nie patrz na cyfry tylko na potencjal.Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 Dzięki za krzepiące słowa:)
W takim razie trzeba gromadzić przez zimę budżet a na wiosnę do roboty:)
eM napisał/a:
k-mart napisał/a:
pajonk napisał/a:
ma może ktoś takie doświadczenia?
Moze byc ciezko, tutaj chyba nikt sie nie bawil w tuning saxofonow :556:
Tzn podobno się nie da
doświadczenia dolot raceland czy pucha a'la bmc - w tym rzecz:)Dariano - Czw 22 Lis, 2007 Witam wszystkich z którymi sie nie witałem buzaki A z ktorymi sie witałem tez Witam .
Chyba musze isc juz do domu :570: bo wykreca mnie w robocie :DDDDDAnonymous - Czw 22 Lis, 2007 Po wielu nieudanych probach logowania sie i wysylaniu aktywacji konta mam zaszczyt sie przywitac
uuuu, będzie dym
(żeby nie było - przez długie lata i ja śmigałem, nawet miło było, na torze nawet upalalim :564: )
witam!!Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
mi napisał/a:
Cytat:
fiat SC
witam!!
i Toledo3 grubaśnie, ale moze ma fajna stara dla Kondzia saxorulez - Czw 22 Lis, 2007
pajonk napisał/a:
doświadczenia dolot raceland czy pucha a'la bmc - w tym rzecz:)
najlepsze rozwiązanie to dolot Raceland z filtrem green w środku
CHRZANEK napisał/a:
O kolektorze Ci nie powiem bo nie wiem czy pasuje czy nie.
Nie pasuje do 8v są zupełnie inne, głowica jest mniejsza w 8vAnonymous - Czw 22 Lis, 2007
mi napisał/a:
Cytat:
fiat SC
uuuu, będzie dym
(żeby nie było - przez długie lata i ja śmigałem, nawet miło było, na torze nawet upalalim :564: )
witam!!
sc czysto pod kjs kupiony i do upalania mam nadzieje ze nie czyni mnie to gorszym czlowiekiem od tych ktorzy jezdza pugami czy innymi francuzami.Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
mi napisał/a:
Cytat:
fiat SC
witam!!
i Toledo3 grubaśnie, ale moze ma fajna stara dla Kondzia
co to jest fajna stara?Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
end_to_end napisał/a:
sc czysto pod kjs kupiony i do upalania mam nadzieje ze nie czyni mnie to gorszym czlowiekiem od tych ktorzy jezdza pugami czy innymi francuzami.
tylko troszke, ale kilka lodzików zrobisz i moze bedzie git - idz do CHRZANKA na nauki
jak nie wiedz tzn ze jej nie masz i moze Admin zrobic X przy twoim nicku a Kondziu i tak wpadnie do Łodzi KonradMK - Czw 22 Lis, 2007 A potem spacerek Piotrkowską Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
Piotrkowską
mialem kiedys kolezanke Ize Piotrowska - na tamte czasy była niezła dupa wiec i po niej mozesz przeleciec tzn ja Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
tylko troszke, ale kilka lodzików zrobisz i moze bedzie git - idz do CHRZANKA na nauki
pokaż zdjecia SC :556:
seja mam dopiero 2 miechy jak na razie zdazylem zalozyc w sumie tylko zawias. wiec nie ma czym sie chwalic. w przyszlym tygodniu ida hantle na blat
co do CHRZANIKA...coz z fanatykami nie gadam
moge sie podzielic wrazeniami korzystania przez 3 lata z P407 :573: