To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Konrad - Czw 03 Kwi, 2014

Próbują się zawsze dodzwonić jak nie jestem w stanie odebrać. Także czekam cały czas na ofertę taką samą jak dostała kobieta, bo alternatywy dla takiej oferty w takich pieniądzach nie znalazłem.
bizon - Nie 20 Kwi, 2014

http://www.engadget.com/2...utage-sds-fire/
Kenet - Czw 24 Kwi, 2014

Po dłuższej już chwili użytkowania mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem, że Android SSIE natomiast iPhone 5 to telefon idealny :jupi:

Pozdrawiam,
Ekspert

bizon - Czw 24 Kwi, 2014

Kenet napisał/a:
Po dłuższej już chwili użytkowania mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem, że Android SSIE natomiast iPhone 5 to telefon idealny :jupi:

Pozdrawiam,
Ekspert

troll? ;D

Kenet - Czw 24 Kwi, 2014

Moją przygodę z Androidem mogę podsumować piosenką:

;D

Cartoon - Pią 25 Kwi, 2014

Można zamknąć dyskusję android vs iOS :-) mamy już opinię głównego eksperta w dziedzinie telefonów :-)
M - Pią 25 Kwi, 2014

Cartoon - Pią 25 Kwi, 2014

aż tak się ucieszyłeś?
M - Pią 25 Kwi, 2014

Cartoon napisał/a:
aż tak się ucieszyłeś?

Ja niespecjalnie :)

Kenet - Pią 25 Kwi, 2014

Co zrobisz, nic nie zrobisz :D
siema - Pią 25 Kwi, 2014

Kenet napisał/a:
iPhone 5 to telefon idealny

Bez przesady. I tak i nie ;D
Drugiego SIMa nie włożysz.
NFC nie masz.

P.S. Bateria w Twoim egzemplarzu jakoś krótko nie trzyma? ;)

M - Pią 25 Kwi, 2014

Mariusz, widziałeś że ostatnio samsung spłonął, widzisz do czego są zdolni - lepiej nie ryzykować :D
Kamill - Pią 25 Kwi, 2014

W mojej moto g zaczął trzeszczeć głośnik ten do ucha. Wcześniej rozmowa była super czysta, aż byłem zaskoczony jak może się poprawić jakość dźwięku w zależności od telefonu. Teoretycznie z tego co czytałem jak sie wyśle tel do amazona to go nie naprawiają tylko oddają kesz albo nowy telefon, zobaczymy.
Kenet - Pią 25 Kwi, 2014

Do drugiego sima mam drugi telefon. W przeciwieństwie do 95% społeczeństwa umiem sparować telefon ze słuchawką BT czy zestawem w samochodzie. Ładuję tak jak ładowałem motorolę. Podoba mi się soft, który się nie wiesza, nie sypie błędami, komunikatami o nie gotowym procesie albo braku odpowiedzi. Klikam i mam, a nie czekam co będzie. Bardzo mi tego brakowało od czasu nokii 6300 :]
Kamill - Pią 25 Kwi, 2014

Kenet napisał/a:
Do drugiego sima mam drugi telefon. W przeciwieństwie do 95% społeczeństwa umiem sparować telefon ze słuchawką BT czy zestawem w samochodzie. Ładuję tak jak ładowałem motorolę. Podoba mi się soft, który się nie wiesza, nie sypie błędami, komunikatami o nie gotowym procesie albo braku odpowiedzi. Klikam i mam, a nie czekam co będzie. Bardzo mi tego brakowało od czasu nokii 6300 :]

Z opisu wynika że kupiłeś moto g :>