HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Yarko - Pon 22 Paź, 2012 czasami jest tak, że osoba bardziej doświadczona, objeżdżona potrafi wyczuć drobne niuanse, które należy poprawić w samochodzie, a których sam wlaściciel nie potrafi dostrzec, ale oczywiście każdy przypadek jest indywidualny, ja np. nie lubiłem jeździć z Wróblem, bo nic wartościowego mi nie przekazał ( albo ja tego nie rozumiałem ), a wiele osób chętnie wsadza go na prawy i są zachwycenirasta - Pon 22 Paź, 2012 Chociasz jakieś foto dajta, bo okarze, się wyrwał zderzak z zaczepów, a my tu już piszemy o kasacji auta za 200Kpln Kenet - Pon 22 Paź, 2012 Tak, ale jakie niuanse może skrywać nowe, 1 dniowe 370z poza odłączającym się nagle ESP? rasta - Pon 22 Paź, 2012
Yarko napisał/a:
czasami jest tak, że osoba bardziej doświadczona, objeżdżona potrafi wyczuć drobne niuanse, które należy poprawić w samochodzie, a których sam wlaściciel nie potrafi dostrzec
Stf od razu wyczuł, że masz zawias do dupy ustawiony i złe ciśnienie w oponach Yarko - Pon 22 Paź, 2012
Kenet napisał/a:
Tak, ale jakie niuanse może skrywać nowe, 1 dniowe 370z poza odłączającym się nagle ESP?
nie wiem jaki był powód, że właściciel wsadził tego instruktora za koło, może był mu winien 200k ? może chciał podpatrzeć jak gościu jeździ, linię, punkty hamowań ?Yarko - Pon 22 Paź, 2012
rasta napisał/a:
Stf od razu wyczuł, że masz zawias do dupy ustawiony i złe ciśnienie w oponach
+ 1 kubas - Pon 22 Paź, 2012
rasta napisał/a:
Chociasz jakieś foto dajta, bo okarze, się wyrwał zderzak z zaczepów, a my tu już piszemy o kasacji auta za 200Kpln
błotnik przód przestawiony + wgnieciony, drzwi wgniecione, błotnik tył wgnieciony, felga kuta krzywa + wahacz ameliniowy skrzywiony, zderzaki wyrwane z zaczepów, lampa tył ukruszona. Tak w skrócie Bart - Pon 22 Paź, 2012 bez zdjęć się nie liczy!Kamill - Pon 22 Paź, 2012
kubas napisał/a:
rasta napisał/a:
Chociasz jakieś foto dajta, bo okarze, się wyrwał zderzak z zaczepów, a my tu już piszemy o kasacji auta za 200Kpln
błotnik przód przestawiony + wgnieciony, drzwi wgniecione, błotnik tył wgnieciony, felga kuta krzywa + wahacz ameliniowy skrzywiony, zderzaki wyrwane z zaczepów, lampa tył ukruszona. Tak w skrócie
Brzmi to mocno nie ciekawie. Jaśki całe ?faldzip - Pon 22 Paź, 2012
Yarko napisał/a:
czasami jest tak, że osoba bardziej doświadczona, objeżdżona potrafi wyczuć drobne niuanse, które należy poprawić w samochodzie, a których sam wlaściciel nie potrafi dostrzec, ale oczywiście każdy przypadek jest indywidualny, ja np. nie lubiłem jeździć z Wróblem, bo nic wartościowego mi nie przekazał ( albo ja tego nie rozumiałem ), a wiele osób chętnie wsadza go na prawy i są zachwyceni
No z Wroblem to tez mi sie slabo jechalo bo ja nie wiedzialem, co on fakin do mnie gada, klnąc przy tym straszliwie?! Za to na imprezie Bartka Czwartka bylo bardzo spoko.Mrozu - Pon 22 Paź, 2012
sajfer napisał/a:
jeździć, ja też byłem kiedyś instruktorem w evo na poznaniu
Evolution Events?PieQt - Pon 22 Paź, 2012 co się dziwicie, instruktor mówi sory i idzie do następnego samochodu. A właściciel modli się, żeby instruktor miał kasę na koncie na pokrycie naprawy (co jest mało prawdopodobne) hehehe
kto daje furę instruktorowi, robi to na własną odpowiedzialność. oni nie wyrywają fajery, tylko mówią że teraz oni jadą roj - Pon 22 Paź, 2012 no właśnie, jak ktoś jest "wygą" to mówi - "dziękuję, ja swoją furę prowdzę sam, ew. zapraszam na prawy". a ktoś kto jest pierwszy raz, przyjechał się nauczyć od podstaw i instruktor mówi, że zrobi kółko za kierą to mi by chyba nie przyszło do głowy żeby odmówić (no chyba, że bym widział, że właśnie wysiadł z rozyebanego nissana )
po prostu wydaje Ci się, że INSTRUKTOR jest jak demo możliwości gry
jeszcze ciekawa kwestia czy właściciel fury sam sobie znalazł tę imprezę czy znajomy mu rekomendował żeby pojeździł nową furą jakiś instruktor to zobaczy jak tym iść ogniem
EDIT: w sumie trochę na "emeryta" to napisałem ale mam nadzieję, że każdy zrozumie sajfer - Pon 22 Paź, 2012 Mrozu, chyba tak, nie pamiętam dokładnie, to kilka lat temu było. Impreza AutoGT.Stf - Pon 22 Paź, 2012 kurde Sajfer mocno się poprawiłeś - prawie integry spalić nie musisz - co zmieniłeś/poprawiłeś ?