Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Czw 03 Lip, 2014 Dzieki,podam dalej bo kumpel sie nad takim v50 zastanawia.Ogólnie warto sie w cos takiego ładowac?michool_vt - Czw 03 Lip, 2014 lepiej fokusa kąbi Święty - Czw 03 Lip, 2014 cały czas chodzi mi po głowie v50 2.5T AWD. Ale jak emocje opadną to mi sie "anjas" załącza i rozsądek przemawia za "normalnym" samochodem. Niestety...Walle - Czw 03 Lip, 2014
Święty napisał/a:
cały czas chodzi mi po głowie v50 2.5T AWD. Ale jak emocje opadną to mi sie "anjas" załącza i rozsądek przemawia za "normalnym" samochodem. Niestety...
z Twoim tempem to kupisz to v50 jako youngtimera od dziadka z szopy Święty - Czw 03 Lip, 2014 no jakoś mi się nie pali... nie będę kupował pierwszego lepszego strucla.kamil - Czw 03 Lip, 2014 fura znajomego jakby ktoś, coś http://otomoto.pl/honda-prelude-C33651625.html do negocjacji. Ogólnie bdb stanWalle - Pią 04 Lip, 2014
Święty napisał/a:
no jakoś mi się nie pali... nie będę kupował pierwszego lepszego strucla.
V50 to nie mercedes pagoda,E-Type, czy Lambo Jalpa żeby go szukać nie wiadomo ile. Jest oczywiście sporo złomów, ale są też normalne egzemplarze. To popularne auto.
Dla znajomego znalazłem ostatnio takie auto (v50 2.4 benzyna) w 2 tygodnie. Wystarczy chcieć.Walle - Pią 04 Lip, 2014
"filtr storzkowy" chcę ją! kamil - Pią 04 Lip, 2014 dzwoń do Adasia Z Święty - Pią 04 Lip, 2014
Walle napisał/a:
Wystarczy chcieć.
noo... narazie chcę zrobić brembo 4tloczkowe w Lancii kamil - Pon 07 Lip, 2014 Szukam dla ojca C4 Picasso albo Peugeota 5008. Gdyby ktoś coś, to proszę o infoPiTT - Pon 07 Lip, 2014
kamil napisał/a:
Szukam dla ojca C4 Picasso albo Peugeota 5008. Gdyby ktoś coś, to proszę o info
do Twojego ojca bardziej pasuje teraz jakiś prosiak albo m3
po co mu taki kondon? kamil - Pon 07 Lip, 2014 po to, ze ma dwójkę wnuków i będą jeździć na wakacje - np w sierpniu. Nie musi być grand. Może być zwykłe picasso.
Ogólnie to chyba najlepsza opcja żeby pogodzić jego oczekiwania z użytkowością fury.
Nic innego w takiej cenie, tak wyposażonego z takim serwisem jaki daje Marek nie znajde, więc szukam własnie w grupie PSA.Jakarti - Pon 07 Lip, 2014
kamil napisał/a:
po to, ze ma dwójkę wnuków i będą jeździć na wakacje
heheh
ubrac swojego starego w tatowoz zeby opiekowal sie Twoimi dziećmi - poziom chytrości: milion kamil - Pon 07 Lip, 2014 Jaka, ale on sam chce taką fure - no pierwotnie kombi, ale jak mu pokazałem C4 to mu się spodobał.