A propo Grzeska VTS. Bardzo w porządku, uczciwy, aż byłem zdziwiony,że tacy istnieją . Zakupy u niego to sama przyjemność
No właśnie, zapomniałem to napisać ostatnio jak kupowałem, też polecam.Niemy - Wto 04 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
A propo Grzeska VTS. Bardzo w porządku, uczciwy, aż byłem zdziwiony,że tacy istnieją . Zakupy u niego to sama przyjemność
popieramJanusz - Wto 04 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
chyba nie rozmawiałeś z hejterem Bartem na ten temat, który nic od niego nigdy nie kupił ale wszystko wygooglował w 5s Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Bart jest super na zywo, ale jara sie Fiatem i Lancia, wiec w motoryzacji raczej sie go nie slucham. U Grzeska profi obsluga, silnik zapakowany do Octy raz,dwa, czesci w cholere. Poza tym, to nie zaden handlarzyna, ale nie bede mu juz to slodzil...Janusz - Wto 04 Gru, 2012 nie pitol, Alfy sa fajne Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Tak, jezdzilem ostatnio jakas 2.0 benzyna cabrio, 150 koni. To stoi w miejscu.Anonymous - Wto 04 Gru, 2012 Marek,nie jestes na bierząco,Bart teraz sie jara BMW,najlepiej z dizlemMarek23 - Wto 04 Gru, 2012 Ok, to przepraszam.Kenet - Śro 05 Gru, 2012 Panowie, potrzebuję best price for you my friend na taki taboret:
ewentualnie kupię od razu 2 szt. , ale cena musi być dobra. Ktoś coś ?no name - Śro 05 Gru, 2012 Myslałem że to jakiś taboret za kilka tysi Kenet - Śro 05 Gru, 2012 Bez przesady, nie jest to hajlajf i w sumie pieniądze też nie duże, ale wolę zapytać.no name - Śro 05 Gru, 2012 Pewnie że fajnie jest załatwić taniej i to normalne,
tylko jakoś tak to po opisie odebrałem.B-Rey - Śro 05 Gru, 2012 http://allegro.pl/audi-qu...2825895872.htmlno name - Śro 05 Gru, 2012 Już widzę kolejkę chętnychanjas - Śro 05 Gru, 2012 Kogoś zdrowo pogrzalo.