jeszcze w temacie nad tematami. Ktos gdzies baknal, ze owszem policja wydala zgode, ale panowie mieli przestrzegac przepisow ruchu drogo
Myślałem że jak pokazy to robimy show
Pitt masz rację, ale powiedz jak tu sie nie wkur...
Jak na 3 pasmowej jezdni w jedną stronę, dupki stoją na pasie wyjazdowo-zjazdowym i kasują, bo ktoś ustawił 50 w tym miejscu.
Generalnei zawsze tam jeżdzę raczej nie wiecej niz 70 bo ruch nie pozwala, ale lecialem sobie późnym wieczorem, puścilem sie ze świateł troche szybciej niż zwykle i bach 90
2 banknoty mniej w kieszeni i punkty BPAnonymous - Wto 02 Lip, 2013 Koniec gadania... czytać!
M - Wto 02 Lip, 2013 Pan Krzysztof swego czasu sie bardzo chwalił jak droge do olsztyna robil nonstop 180km/h.Anonymous - Wto 02 Lip, 2013 Ale z tego co rozumiem autorem jest:
Cytat:
Kamil Dłutko / Supercar Club Poland
ale faktycznie Hołowczyc "bez winy nie jest"... tym niemniej zawarta w tekście opinia jest bardzo sensowna.siema - Wto 02 Lip, 2013 Niestety, mimo że tekst sensowny, obawiam się że nie przeniesie rozmowy o tym wypadku na sensowne tory. Dziś w Trójce pytano w salonie Ferrari: Czy każdy, prosto z ulicy może kupić sobie takie mocne auto??
Jestem przerażony poziomem dyskusji w klasycznych mediach. Dziwię się głosom na hh.org, które mówią, że jebnął to jebnął i po co drążyć temat. Jak widać ludzie nie rozumieją przyczyny tego co się stało, a organizatorzy świetnie się bronią i wmawiają wszystkim, że wywiązali się ze swoich obowiązków. Do dziennikarzy nie wiedzących jak powinni zająć się tematem powinien dołączyć jeszcze polityk chcący ugrać 1% w słupkach sondażowych z hasłem zaostrzymy prawo- wtedy będzie komplet.M - Wto 02 Lip, 2013 Nie rozumiem co ma do tego zaostrzanie prawa po jednym incydencie.
Prawo jest dobre, jebnal to czeka go kara. Nie uregulujesz prawnie czyjesc woli do robienia glupich rzeczy. Ani glupoty ludzi ktorzy stoja z dziecmi przy barierkach czekajac na fajnie zapierdalajacego koenigsegg'a.
Poziom w mediach glownego nurtu jest infantylno-kretynski ale nie rozni sie niczym od innych tematow, polityki, gospodarki, tak to funkcjonuje.anjas - Wto 02 Lip, 2013
M napisał/a:
jest infantylno-kretynski ale nie rozni sie niczym od innych tematow, polityki, gospodarki, tak to funkcjonuje.
dokładnie: http://www.tvn24.pl/progr...w,336839,s.htmlM - Wto 02 Lip, 2013 Dokladnie co?Anonymous - Wto 02 Lip, 2013 lubie te kogucikowe przepychanki czyja racja jest bardziej mojsza niż twojsza siema - Wto 02 Lip, 2013
M napisał/a:
Nie rozumiem co ma do tego zaostrzanie prawa po jednym incydencie.
Prawo jest dobre, jebnal to czeka go kara. Nie uregulujesz prawnie czyjesc woli do robienia glupich rzeczy.
Przeczytaj jeszcze raz. Czy ja chcę to regulować, czy to był przykład kolejnego głupiego, niekompetentnego działania jakie można podjąć przy omawianiu tego wypadku?M - Wto 02 Lip, 2013 Alex po co wsadzasz szpile,
przeciez normalnie rozmawiamy, jestem ciekaw co Adnrzej mial na mysli.M - Wto 02 Lip, 2013
siema napisał/a:
M napisał/a:
Nie rozumiem co ma do tego zaostrzanie prawa po jednym incydencie.
Prawo jest dobre, jebnal to czeka go kara. Nie uregulujesz prawnie czyjesc woli do robienia glupich rzeczy.
Przeczytaj jeszcze raz. Czy ja chcę to regulować, czy to był przykład kolejnego głupiego, niekompetentnego działania jakie można podjąć przy omawianiu tego wypadku?
To byl przyklad jak beznadziejni sa wszyscy na okolo, media graja muzyke a sluzby do tej muzyki tancza - takie mam wrazenie.
Dom wariatow.anjas - Wto 02 Lip, 2013
M napisał/a:
Dokladnie co?
dokładnie to, jakie pierdy opowiada Kaczyński o gospodarce. Podobnie jak tłumy pseudoekspertów w sprawie Lans Turismo. Nawiązałem to Twojego posta, że w mediach i w polityce często wypowiadają się osoby, które nie wiedzą co mówią. A mój link był dobrym tego przykładem.M - Wto 02 Lip, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Dokladnie co?
dokładnie to, jakie pierdy opowiada Kaczyński o gospodarce. Podobnie jak tłumy pseudoekspertów w sprawie Lans Turismo. Nawiązałem to Twojego posta, że w mediach i w polityce często wypowiadają się osoby, które nie wiedzą co mówią. A mój link był dobrym tego przykładem.
Ja sie zgadzam z tobą tylko tak fukcjonuje caly nasz mainstream polityczny, obywatelski i informacyjny.
Stąd twierdze że demokracja to inwalida.Kamill - Czw 04 Lip, 2013 Hehe dobry warsztacik http://wiadomosci.gazeta....chodowe.html#MT