czytałem już kiedyś o tym, ale liczyłem że utrzymają patent z samoobsługą - niestety nie.
Cenią się, ale i tak mają ceny znacznie niższe niż ASO które nic nie potrafi(podobno dramat jest z ASO Ferrari Warszawa).Gotti - Wto 09 Lip, 2013 ferrari katowice to serwisanci z peżo, szału nie robią Kamill - Śro 10 Lip, 2013 Dzisiaj spotkane w warsztacie na ścianie.
rasta - Śro 10 Lip, 2013
czytałem już kiedyś o tym, ale liczyłem że utrzymają patent z samoobsługą - niestety nie.
Oddawna ceny na Neste dupy nie urywały więc się nie dziwię.
Fajny patent jedt na Orlenie na trasie Toruńskiej za dworcem Zachodnim. Po zatankowaniu w dowolnym dystrybutorze można podejść do terminala stojącego obok dystrybutorów i wybierając na ekranie dystrtbutor, z którego się tankowało zapłacić kartą.Kamill - Śro 10 Lip, 2013
Oddawna ceny na Neste dupy nie urywały więc się nie dziwię.
Fajny patent jedt na Orlenie na trasie Toruńskiej za dworcem Zachodnim. Po zatankowaniu w dowolnym dystrybutorze można podejść do terminala stojącego obok dystrybutorów i wybierając na ekranie dystrtbutor, z którego się tankowało zapłacić kartą.
Ceny cenami, ale nigdy nie stało się w kolejce do kasy M - Czw 11 Lip, 2013 i jedną fakture przysylali pod koniec miesiaca
Szkoda, widac ze rynek idzie w kierunku oligopoli, orlen, lukoil etc..was79 - Czw 11 Lip, 2013 Zatankowałem na lotos optima, płatność kartą: transakcja odrzucona, kasę zjadło, bank "twierdził", ze weryfikacja wspólnie z lotosem zajmuje mu dużo czasu (wg jakiś tam przepisów mieli na to 60 dni), ja dostałem zwrot po 59 dniach Kamill - Czw 11 Lip, 2013
was79 napisał/a:
Zatankowałem na lotos optima, płatność kartą: transakcja odrzucona, kasę zjadło, bank "twierdził", ze weryfikacja wspólnie z lotosem zajmuje mu dużo czasu (wg jakiś tam przepisów mieli na to 60 dni), ja dostałem zwrot po 59 dniach
Badyński, ba dyń ski, bydlaku jedenkamil - Czw 11 Lip, 2013 Kenet - Czw 11 Lip, 2013 gdzie twoja siedziba jest?! dzik - Pią 12 Lip, 2013 http://www.wykop.pl/ramka...ica-na-osiedlu/
i gwiazdy sofaldzip - Pon 15 Lip, 2013 Ford Transit w sam raz dla Barta: