Młody Papież - Śro 17 Lip, 2013 nie można wyprzedzać matizem ciężarówki z prędkością 100kmh?Pirania - Śro 17 Lip, 2013 wszystko można. odnosiłam się do czegoś innego - sposobu jazdyarssss - Śro 17 Lip, 2013
Barejka napisał/a:
drugi ciekawy przypadek to prawy wolny kilometr dalej widac ze cos jedzie na prawym ktos mknie te 130-140a lecac ciuit wiecej nawet te 10km/h dojezdzajac do niego przez kolejny kilometrt ma czas na zauwazenie mnie z tylu i nie robi nic jedzie dalej lewym, pewnie sobie mysli jak ktos napisal wczesniej jeszcze ten jeden i mu zjade
Ja mam szczęście spotykać kobiety jadące lewym nie więcej niż 80km/h z miną wystraszoną jakby do nich strzelali. I jak znajomą zapytałem dlaczego tak robi to powiedziała,że mąż kazał się jej trzymać lewego pasa to się trzymała... przez 30km.
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas faldzip - Śro 17 Lip, 2013
arssss napisał/a:
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas
ta... raz jak jechalem z Łomianek, to za górka stali panowie policjanci i jak sie okazalo na jakies kilkanascie aut w zasiegu wzroku, bylem jedynym ktory jechal prawym pasem. Zgadnij kogo zatrzymali do kontroli...S2WED - Śro 17 Lip, 2013
faldzip napisał/a:
arssss napisał/a:
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas
ta... raz jak jechalem z Łomianek, to za górka stali panowie policjanci i jak sie okazalo na jakies kilkanascie aut w zasiegu wzroku, bylem jedynym ktory jechal prawym pasem. Zgadnij kogo zatrzymali do kontroli...
Jak radiowóz stoi to sie prawym nie jeździ
Najlepiej jechać lewym pasem, za samochodem który jedzie prawym pasem... na jego godzinie 7 arssss - Śro 17 Lip, 2013 Bardziej chodziło mi o to,że z racji tego,że często taty firma zajmuje pasy ruchu i kazdy ma uprawnienia do kierowania ruchem to w kazdym aucie mamy lizaka. I jak jedzie mój tata i przy takiej sytuacji machnie komuś lizakiem to momentalnie jest przeskok na prawy i lekkie przyspieszenie. A tak to trąbienie,mruganie,miganie i huk wie co jeszcze nie podzała na idiotów:)Bart - Śro 17 Lip, 2013 Chciałbym mieć takiego tatę!mi - Śro 17 Lip, 2013 ja bym taką chciał:
Młody Papież - Śro 17 Lip, 2013 ładna
ostatnio widziałem pod kilkoma salonami Daci ładne dastery coś w ten deseń
tzw przyjonbymi - Śro 17 Lip, 2013 jak to?
Jest dyzel 4x4 - ok, ale jest też fwd benzyna w tej wersji arssss - Śro 17 Lip, 2013
doyebana!Młody Papież - Śro 17 Lip, 2013 nie chce mi się robić guglepięćsekund, ale to chyba ten dasterM - Czw 18 Lip, 2013 Syn odszukał pierwszy samochód swojego ojca który musiał sprzedać 24 lata temu -( pewnie jak to bywa w życiu w związku z posiadaniem rodziny trzeba rozstać się ze swoim hobby) i odkupił go od obecnego właściciela. Reszta na filmiku.
Młody Papież - Czw 18 Lip, 2013 do samego końca liczyłem na dzwon...
to o co chodziło?
to że takie wzruszające?
czy że v8?
Maciek Maciek! powiec powiec! M - Czw 18 Lip, 2013