To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Młody Papież - Śro 17 Lip, 2013

nie można wyprzedzać matizem ciężarówki z prędkością 100kmh?
Pirania - Śro 17 Lip, 2013

wszystko można. odnosiłam się do czegoś innego - sposobu jazdy
arssss - Śro 17 Lip, 2013

Barejka napisał/a:
drugi ciekawy przypadek to prawy wolny kilometr dalej widac ze cos jedzie na prawym ktos mknie te 130-140a lecac ciuit wiecej nawet te 10km/h dojezdzajac do niego przez kolejny kilometrt ma czas na zauwazenie mnie z tylu i nie robi nic jedzie dalej lewym, pewnie sobie mysli jak ktos napisal wczesniej jeszcze ten jeden i mu zjade
Ja mam szczęście spotykać kobiety jadące lewym nie więcej niż 80km/h z miną wystraszoną jakby do nich strzelali. I jak znajomą zapytałem dlaczego tak robi to powiedziała,że mąż kazał się jej trzymać lewego pasa to się trzymała... przez 30km.
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny :devil: . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas ;D

faldzip - Śro 17 Lip, 2013

arssss napisał/a:
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas

ta... raz jak jechalem z Łomianek, to za górka stali panowie policjanci i jak sie okazalo na jakies kilkanascie aut w zasiegu wzroku, bylem jedynym ktory jechal prawym pasem. Zgadnij kogo zatrzymali do kontroli...

S2WED - Śro 17 Lip, 2013

faldzip napisał/a:
arssss napisał/a:
Na takich ludzi działa tylko lizak policyjny . Momentalnie przypominają sobie do czego służy lewy i prawy pas

ta... raz jak jechalem z Łomianek, to za górka stali panowie policjanci i jak sie okazalo na jakies kilkanascie aut w zasiegu wzroku, bylem jedynym ktory jechal prawym pasem. Zgadnij kogo zatrzymali do kontroli...

Jak radiowóz stoi to sie prawym nie jeździ ;D
Najlepiej jechać lewym pasem, za samochodem który jedzie prawym pasem... na jego godzinie 7 xD

Bardziej chodziło mi o to,że z racji tego,że często taty firma zajmuje pasy ruchu i kazdy ma uprawnienia do kierowania ruchem to w kazdym aucie mamy lizaka. I jak jedzie mój tata i przy takiej sytuacji machnie komuś lizakiem to momentalnie jest przeskok na prawy i lekkie przyspieszenie. A tak to trąbienie,mruganie,miganie i huk wie co jeszcze nie podzała na idiotów:)
Bart - Śro 17 Lip, 2013

Chciałbym mieć takiego tatę!
mi - Śro 17 Lip, 2013

ja bym taką chciał:

ładna

ostatnio widziałem pod kilkoma salonami Daci ładne dastery coś w ten deseń

tzw przyjonby

mi - Śro 17 Lip, 2013

jak to?

Jest dyzel 4x4 - ok, ale jest też fwd benzyna w tej wersji :crazy:

mi napisał/a:
ja bym taką chciał:
Obrazek

doyebana!

nie chce mi się robić guglepięćsekund, ale to chyba ten daster
M - Czw 18 Lip, 2013

Syn odszukał pierwszy samochód swojego ojca który musiał sprzedać 24 lata temu -( pewnie jak to bywa w życiu w związku z posiadaniem rodziny trzeba rozstać się ze swoim hobby) i odkupił go od obecnego właściciela. Reszta na filmiku.
:)

Młody Papież - Czw 18 Lip, 2013

do samego końca liczyłem na dzwon...

to o co chodziło?
to że takie wzruszające?
czy że v8?

Maciek Maciek! powiec powiec! :>

M - Czw 18 Lip, 2013