Janusz - Czw 22 Lis, 2007 Witam wszystkich, choć nie wiem czy mi wolno jako szarakowi... I przyznam ze nie rozumiem tej nienawiści do SC mi tam sie zawsze bardzo podobał...i dla mnie prawdziwy hh, może mocy nie ma dużej, ale fun z jazdy potrafi dać naprawdę duzy... i do tego przy małym nakładzie finansowym...kubas - Czw 22 Lis, 2007 od chrzanka bys sie mogl duzo o sc dowiedziec... jezdzil sobie w rallyecrossie takim sprzetem takze co nieco wie... a po za tym jest fajny i w ogole zapisz sie na praktyki... Ale fanatyk to prawda ( co nie radek moze wyznasz nam jakie jest twoje marzenie ?:) )Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
kubas napisał/a:
od chrzanka bys sie mogl duzo o sc dowiedziec... jezdzil sobie w rallyecrossie takim sprzetem takze co nieco wie... a po za tym jest fajny i w ogole zapisz sie na praktyki... Ale fanatyk to prawda ( co nie radek moze wyznasz nam jakie jest twoje marzenie ?:) )
jesli chodzi o samochod to w sumie tajemnic przede mna nie ma. duzo moglbym sie pewnie dowiedziec o samej sztuce jazdy. jesli przynosila mu rezultaty. i na taka nauke chetnie bym sie zapisalAnonymous - Czw 22 Lis, 2007
Janusz napisał/a:
Witam wszystkich, choć nie wiem czy mi wolno jako szarakowi... I przyznam ze nie rozumiem tej nienawiści do SC mi tam sie zawsze bardzo podobał...i dla mnie prawdziwy hh, może mocy nie ma dużej, ale fun z jazdy potrafi dać naprawdę duzy... i do tego przy małym nakładzie finansowym...
z nienawiscia do fiatow jest u nas tak samo jak z rasizmem. niby go nie ma ale zawsze cos tam sie wymsknie.... Janusz - Czw 22 Lis, 2007 właśnie ze nie bo z Punto HGT już tutaj takiego uprzedzenia nie ma wręcz przeciwnie Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 Panowie CHIIIIIILOUT jaki rasizm jakie uprzedzenia jedynie hapanie po kule i gra muzyka nawet w toledo Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Panowie CHIIIIIILOUT jaki rasizm jakie uprzedzenia jedynie hapanie po kule i gra muzyka nawet w toledo
a w toledo ladnie gra dziekowac dziekowac.KonradMK - Czw 22 Lis, 2007 sej, toledo... litości!!! Michał - Czw 22 Lis, 2007 kondziu idioto
sam masz renaulta 5 który nie wiadomo czy jedzi wogóle i ASTRE W KOMBI
ZIOOOOOOOOOOOOOOOOOOM LITOŚCI !! :DDDDDDAnonymous - Pią 23 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
sej, toledo... litości!!!
widze ze trafilem do elitarnej grupy posiadaczy samych hothatchy z 2007 roku tudziez mega kultowych i wybitnie ciezko dostepnych rajdowych ich odpowiednikow.
tym bardziej jest mi niezwykle milo wjechac tu swoimi ze tak powiem strupami.
jeszcze raz witam wszystkich.
tych z kompleksami tez Stacho - Pią 23 Lis, 2007 Witajcie chłopaki CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ale kilka lodzików zrobisz i moze bedzie git - idz do CHRZANKA na nauki
Marcelku...
Daj już spokój
Witam wszystkich nowych kolegów.
Napiszcie coś więcej o tych swoich samochodach, może jakieś foty KonradMK - Pią 23 Lis, 2007
end_to_end napisał/a:
jeszcze raz witam wszystkich.
tych z kompleksami tez
jeszcze przyjdzie czas kiedy będziesz szukał przycjaciół w tym świecie pełnym wrogich istot, długo knutych intryg i zbiorowych gwałtów. wtedy nie licz na mnie KonradMK - Pią 23 Lis, 2007
Michał napisał/a:
kondziu idioto
sam masz renaulta 5 który nie wiadomo czy jedzi wogóle i ASTRE W KOMBI
ZIOOOOOOOOOOOOOOOOOOM LITOŚCI !! :DDDDDD