Bart - Pią 28 Gru, 2012 Czesiu, to jest cena już po denominacji.qbus - Pią 28 Gru, 2012 Może komuś CRX'a?
Do sprzedania Honda CRX D16Z6 125KM
- klatka Race-cages.pl Łukasz Siekierka
- zawieszenie B6+seryjna sprężyna
- płyta pod silnik
- fotel kierowcy Bimarco Futura, pilota Sparco Sprint (z aktualnymi homologacjami)
- pasy bezpieczeństwa RRS 6pkt FIA (z aktualnymi homologacjami)
- przewody hamulcowe w oplocie
- hamulec przód CRX VTi 262mm, tył seria (ręczny żyleta)
- skrzynia biegów zbudowana na orginalnych częściach, najkrótsze możliwe przełożenie główne 4.7
- wyposażenie bezpieczeństwa zgodne z wymaganiami regulaminu RD3L (otuliny, gaśnice itp)
Auto zbudowane z myślą o startach w RD3L, w tym roku brało udział w 3 imprezach (Czechowicki, Katowicki i Gliwice) oraz kilku kjs'ach, zawsze znajdując się na mecie. Idealny do rozpoczęcia przygody z rajdowaniem ze względu na bardzo niskie koszty utrzymania i bezawaryjność. Ze względu na niską masę świetna baza do budowy samochodu do GSMP.
rozbawił mnie ten tekst
trzeba dokupić przyciski od klimy i obiegu wewnętrznego (koszt około 100 pln za oryginał - mogę podać namiar na zakład w Krakowie który je posiada).
mam na sprzedaż kpl. felg ATS DTM o rozm 8Jx16 ET30 na rozstawie 4x100. Felgi bardzo unikatowe, bardzo mocne, troszkę podobne do Startech które w 16" nie występują. Wszystkie proste, nie prostowane, nie spawane, z ori lakierem. Posiadają otarcia na rantach ale na tyle płytkie że można to zniwelować np. przy polerce Cena 899/kpl. Kontakt i zdjęcia przez tofik37c@tlen.pl Tel.788970588
Qukie - Pon 31 Gru, 2012 pierwszy raz widzę ATS DTM'y w 16"
i o takim wyglądzie koma600 - Śro 02 Sty, 2013 czesiek łykajpoziek - Śro 02 Sty, 2013