cos w tym jest, kolega dawno temu handolwal wendlina w stolicy, mowil ze jak sie zielenila to w pralke franie wrzucali ludwik do tego pokrecilo sie troche iwygladala po tym prawie jak z wedzarni Mucha - Sob 20 Lip, 2013 zasda nr 1 , nie marnować jedzenia Vlodarsky - Sob 20 Lip, 2013
Barejka napisał/a:
cos w tym jest, kolega dawno temu handolwal wendlina w stolicy, mowil ze jak sie zielenila to w pralke franie wrzucali ludwik do tego pokrecilo sie troche iwygladala po tym prawie jak z wedzarni
I tak sobie myślę że w ramach dyskusji o kulturze jazdy w polsce dokladnie takiej mentalnosci brakuje lwiej części kierowców i w ogóle ludzi, to jest właśnie taka postawa która by uczyniła naszą polandię świetnym miejscem do życia.Barejka - Sob 20 Lip, 2013 Vlodarsky, tak wiem siema - Sob 20 Lip, 2013
Andrzeju, co poszło nie tak? anjas - Pon 22 Lip, 2013 manipulacja żydowsko-komunistycznych mediów, które za wszelką cenę starają się ukręcić łeb złotemu, prawdziwie polskiemu, biznesowi. Oczywiście na rzecz światowej finansjery powiązanej z Rotszyldami, która jest kapitałowo powiązana z firmami z branży motoryzacyjnej i paliwowej.Anonymous - Wto 23 Lip, 2013
Powyższe trochę zmienia punkt widzenia przedstawiany przez media na świecie (w tym polskie).anjas - Wto 23 Lip, 2013 szczególnie, że każde info jakie słyszałem kończy się słowami "tam ofiary gwałtów są karane surowiej niż sprawcy".Bart - Wto 23 Lip, 2013 czekam na ekspercką wypowiedź eMa.M - Wto 23 Lip, 2013 Szczerze powiedziawszy to gówno mnie to obchodzi.S2WED - Wto 23 Lip, 2013 Wczoraj usłyszałem w radiu kolejną ciekawa historię o "gwałcie", tym razem z naszego własnego podwórka... Niestety nie pamiętam miejscowości, ale 19 latka zgłosiła że została zgwałcona przez księdza... Jak ustalono, poznali się na ulicy gdy ona jechała skuterem a on na motocyklu, umówili się na piwo a potem wylądowali w hotelu gdzie ją zgwałcił...anjas - Wto 23 Lip, 2013 a miał tylko wyspowiadać...kamil - Wto 23 Lip, 2013 taka pokuta