To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Wto 23 Lip, 2013

Wypędził z niej złe duchy :lol2:
kamil - Wto 23 Lip, 2013

a teraz z niego ktoś będzie wypędzał złe duszki :)
S2WED - Wto 23 Lip, 2013

http://www.se.pl/wydarzen...sta_341184.html
.... jak ja takie rzeczy słyszę to się zastanawiam, czy Ci ludzie normalni są?
...pojechała z gościem na drinka, a potem wylądowali w hotelu... czy tylko ja widzę tu oczywistą oczywistość czy jakiś zdemoralizowany poprostu jestem???

anjas - Wto 23 Lip, 2013

S2WED napisał/a:
czy tylko ja widzę tu oczywistą oczywistość czy jakiś zdemoralizowany poprostu jestem???

jesteś zdemoralizowany. Byłem kilka razy w hotelu i nikt mnie nie zgwałcił ;D

Bart - Wto 23 Lip, 2013

Ponawiam pytanie bo może coś sie zmieniło... zimówki 215/40/17 poczeba
Anonymous - Wto 23 Lip, 2013

anjas napisał/a:
jesteś zdemoralizowany. Byłem kilka razy w hotelu i nikt mnie nie zgwałcił

Wyjazdy integracyjne wg. Twojego pracodawcy to jakiś niewypał ;D

S2WED - Wto 23 Lip, 2013

... a ja ile razy w hotelu lądowałem, to zawsze mnie samica gwałciła :]
S2WED - Wto 23 Lip, 2013

Bart napisał/a:

dalej poczeba ;D ale mam już coś na oku

PiTT - Wto 23 Lip, 2013

jest tu jakiś szpec od folii do przyciemniania szyb?
2 firmy:
Armorlite Raycer i Sungard LXN lub PerformX
poszukuję opinii, fotek już sporo przeglądałem łącznie z próbnikiem, ale i tak nie wiem która będzie dla mnie lepsza, szukam lekko metalizującej, ale nie lustrzanej
porównywałem parametry obu folii i mają bardzo zbiżone, wydaje mi się że ten parametr wpływa na "połysk" folii
"Odbicie światła widzialnego" i tu także obie folie wypadają podobnie

was79 - Wto 23 Lip, 2013

Miałem sungarda, przez 6 lat zero problemów. Niestety nie pamiętam, jaki model, w każdym razie kolo polecał i rzeczywiście się sprawdziła
Bonczek - Wto 23 Lip, 2013

"Julia Gillard - Australia"

Odważyła się powiedzieć po raz drugi.
Naprawdę, nie zmienia zdania.
Australia mówi NIE po raz drugi!
Nigdy nie zostały wypowiedziane słowa tak słuszne !
Wpływ może być fenomenalny
Ona nie boi się zająć wyraźne stanowisko, prawdopodobnie ryzykując swoim życiem.

Muzułmanie, którzy chcą żyć zgodnie z islamskim prawem szariatu s proszeni opuścić Australię!

Rząd wziął na cel fundamentalistów w celu przeciwdziałania potencjalnym atakom terrorystycznym.

Ponadto Gillard rozgniewana na muzułmanów australijskich powiedziała, że wspiera agencje szpiegowskie monitorujące meczety obecne na ziemi narodu.

Cytat:

"Imigranci muszą się zaadaptować lub wyjechać. Jestem zmęczona, że ten naród się martwić o to, czy my urażamy ich rodaków lub ich kulturę...
Nasza kultura rozwinęła się przez ponad dwa wieki po wielu walkach, próbach i zwycięstwach przez miliony mężczyzn i kobiet, którzy szukali wolności.
Mówimy po angielsku, a nie hiszpańsku, libańsku, arabsku, chińsku, japońsku, rosyjsku lub innym językiem.
Więc jeśli chcesz być częścią naszego społeczeństwa, nauczyć się naszego języka!
Większość Australijczyków wierzy w Boga. Nie ma tu mowy o "chrześcijańskiej prawicy" lub jakiejkolwiek presji politycznej, to jest fakt, bo chrześcijańscy mężczyźni i kobiety, z ich zasadami chrześcijańskimi, założyli tę nację. Jest z pewnością właściwe, aby wyświetlić to na murach naszych szkół!
Bóg jest dla Ciebie obrazą? Proponuję wiec się przeprowadzić do innej części świata i tam żyć, ponieważ Bóg jest częścią naszej kultury.
Akceptujemy wasze przekonania, nie zadając pytań. Wszystko o co prosimy, to o szanowanie naszych przekonań, aby żyć w pokoju i harmonii z nami.
To jest nasz kraj, nasza ziemia i nasz styl życia, i dajemy wam możliwość korzystania z tego wszystkiego. Ale od momentu, kiedy zaczynacie narzekać, jęczeć co do naszej flagi, naszego zaangażowania, naszych przekonań chrześcijańskich, czy naszego stylu życia, gorąco zachęcamy do skorzystania z jeszcze jednej wielkiej australijskiej wolności " prawa do wyjazdu ".
Jeśli nie jesteś tutaj szczęśliwy, wyjeżdżaj! Nikt cie nie zmuszał, aby tu przyjść!
Przyszedłeś z własnej woli, to zaakceptuj nasz kraj, który zaakceptował Ciebie!
Może powinniśmy wysłać tę mowę do wszystkich krajów, do imigrantów w tej samej sytuacji, znaleźć odwagę podnieść głos, aby wyrazić te same prawdy!"

M - Wto 23 Lip, 2013

Źródło?
EmerytRs2 - Wto 23 Lip, 2013

Bart napisał/a:

mam chyba jakieś stare na strychu 2szt?

PiTT - Wto 23 Lip, 2013

M napisał/a:
Źródło?

w skrócie
"jak się nie podoba to wypierdalać!"
popieram w 100%
ciekawe kiedy dostanie karnego kutacha od jakiegoś brudasa :/

Anonymous - Wto 23 Lip, 2013

M napisał/a:
Źródło?

http://www.sadistic.pl/au...cy-vt216873.htm

Pewnie to jest taki sam FAKE jak chodził już kiedyś, trafia do odbiorców bo mówi to co większość by chciała powiedzieć ale tak naprawdę nikt nie zdobędzie się aby to powiedzieć na takim szczeblu.