To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

anjas - Wto 23 Lip, 2013

myślę, że fejk. Niestety.
Jakarti - Wto 23 Lip, 2013

AleX napisał/a:
Pewnie to jest taki sam FAKE jak chodził już kiedyś, trafia do odbiorców bo mówi to co większość by chciała powiedzieć ale tak naprawdę nikt nie zdobędzie się aby to powiedzieć na takim szczeblu.

to niestety fejk.

ale jak ktos kiedys chcialby pogadac o zasadzie wzajemności w relacjach islam-europa to zapraszam. jak mnie to wkurwia, ze u nas na wszystko trzeba im pozwolic a u nich sprobuj wytknac nos ze swojej dziupli..

Bonczek - Wto 23 Lip, 2013

Ja tam nie wiem, wpadlo do mnie, przeczytalem, przeslalem.

Apropo takich tematow to mnie bardzo zdziwila jedna rzecz - jak Breivik odstrzelił tych ludzi i jak wybuchła bomba, to NIKT nie powiedział/napisal/przekazał, że jakikolwiek Norweg/inna osoba popiera chociażby ideologicznie te działania itd. A my wtedy siedzieliśmy w Norwegi ponad miesiąc i z którym Norwegiem byśmy rozmawiali to każdy flaga przed domem do połowy z okazji żałoby a nam mówił, że dobrze, że ktoś przeciwko 'brudasom' chce walczyć bo ten kraj idzie w złą stronę jak Niemcy i UK :)

PiTT - Wto 23 Lip, 2013

czyli można powiedzieć że są zakłamane chooje :D
Bonczek - Wto 23 Lip, 2013

To właśnie chciałem przekazać :faja:
Bad-i - Śro 24 Lip, 2013

Kur...... Juz wole czytac komentarze Rabarbara na temat prac i płac niz kolejny dzien sluchac specjalistow na temat narodzin dziecka w UK.

Ile mozna??!!

Mucha - Śro 24 Lip, 2013

;D
was79 - Śro 24 Lip, 2013

fakt, rzigom tym rojal bejbi
Bad-i - Śro 24 Lip, 2013

Serio, juz wole siedziec i pierdziec w korpostołek, niz jak wiekszosc rudych, bezzębnych angielskich tumanów stać pod bramą 24h i czekac az przejedzie wózek z niemowlakiem.

Popularnosc tego wydarzenia moglo by przycmic tylko dziecko Jarka z Kotem

Anonymous - Śro 24 Lip, 2013

oj sie chyba korpoludki poobrażały na mnie za wczorajsze :hhe:

rabarbar napisał/a:
oj sie chyba korpoludki poobrażały na mnie za wczorajsze

Bez żartów Rabi :)

FB napisał/a:
Wprowadźmy w Polsce monarchię! Nasze media tak się cieszą z angielskiego następcy tronu, co pozwala mi stwierdzić, że my Polacy jesteśmy rojalistami. Proponuje na kandydata jakiś stary ród magnacki, który wniósł by swój majątek do korony, tym samym zapychając naszą dziurę budżetową.

;D

M - Śro 24 Lip, 2013

Badi chyba za dużo tv oglądasz :)
Ja tam zobaczyłem tę informację tylko raz na onecie jak przypadkowo tam zajrzałem :faja:

M napisał/a:
Badi chyba za dużo tv oglądasz :)
Ja tam zobaczyłem tę informację tylko raz na onecie jak przypadkowo tam zajrzałem :faja:

Natemat.pl:
1. Kate Middleton urodziła syna. Co się teraz zmieni w rodzinie królewskiej?
Niezalezna.pl:
1. Czy dziecko Kate i Wiliama jest oby człowiekiem?
2. ​Zwolennicy ideologii gender atakują. Nie omijają nawet „royal baby”.
Gość Niedzielny:
1. Księżna Kate urodziła syna

to co Ty czytasz? :rotfl:

hh
Młody Papież - Śro 24 Lip, 2013

to ja się takich rzeczy z hoczhecza dowiaduje