Mucha - Czw 25 Lip, 2013 Zajebiste!!! dlatego lubie fury z lat 90... i starsze byly mniej skomplikowane (jak koles wymyslil ze da sie przejac samolot to przypuszczam ze to tez sie da zdalnie)Siadly - Czw 25 Lip, 2013 Spoko, w Renault 90% systemów bedzie zepsuta i jedyne co hakiery będą mogli zrobić to wyłączyć lampkę SERV. W żabojadach przyszłość! Mucha - Czw 25 Lip, 2013 LOL Anonymous - Czw 25 Lip, 2013 AleX, nie,żaden z nich,wiem co to jest allegro
Bart, juz znalazłem u jakiegos tłumikarza któremu zalega taki tłumik od lat na magazynieAnonymous - Czw 25 Lip, 2013
rabarbar napisał/a:
AleX, nie,żaden z nich,wiem co to jest allegro
Wiem, ale chcialem utrzymac poziom nic nie pomagajacych odpowiedzi faldzip - Pią 26 Lip, 2013 http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,71ycs Franek - Pią 26 Lip, 2013
rabarbar napisał/a:
e280
dobry motor. W BORze takie latały.
W leniuchu? Anonymous - Pią 26 Lip, 2013 oczywiście ze w leniuchuFranek - Pią 26 Lip, 2013 mistrz
zapodał byś foto.
Tam jest mechaniczny wtrysk?
Bez podtlenku gazotu?michool_vt - Pią 26 Lip, 2013
faldzip napisał/a:
http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,71ycs
chyba zajade dziś bo to ciekawostka wielka i niedaleko mam Anonymous - Pią 26 Lip, 2013
Franek napisał/a:
mistrz
zapodał byś foto.
Tam jest mechaniczny wtrysk?
Bez podtlenku gazotu?
Zwykłe 124 na feli 15",wizualnie nic ciekawego ale stan jest naprawde dobry i cena była dobra,bardzo wygodne i pojemne auto do tego moje w wersji 7 os,kupiłem tez troche przez sentyment,bo juz kiedys miałem 124 tylko 3,0D.Wtrysk mech był w starszych 2,6 i 3,0,u mnie jest juz normalny,podtlenek własnie sie montuje,długo sie nad nim zastanawiałem lae doszedłem do wniosku ze to ma byc po prostu dupowoz do nakurwiania kilometrów w trasie więc ma jezdzic tanioFranek - Pią 26 Lip, 2013 rabarbar, tez mam 124 tylko 230E
Też kupiłem w sumie przez przypadek, zawsze się nim jarałem. Z ciekawostek mimo ze to sedan to mam wersje 4 osobową (są dwa oddzielne miejsca z tyłu przedzielone schowkiem (jak w E500)
filomatic - Sob 27 Lip, 2013 uwielbiam gościa + kozacki odcinek !