To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Wto 15 Sty, 2013

Bart napisał/a:
Ja regularnie oglądam kamery na niemieckim ebayu, za ładną sztukę ducato pierwszej serii trzeba dać spokojnie 3-5 tysięcy €

A nie zastanawiales sie nad kupnem jakiegos w celach zarobkowych,ja bylbym potencjalnym klyjentem

Niemy - Wto 15 Sty, 2013

wszyscy tera filmy kręco :]
Bart - Wto 15 Sty, 2013

rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
Ja regularnie oglądam kamery na niemieckim ebayu, za ładną sztukę ducato pierwszej serii trzeba dać spokojnie 3-5 tysięcy €

A nie zastanawiales sie nad kupnem jakiegos w celach zarobkowych,ja bylbym potencjalnym klyjentem

przeszło mi to przez myśl :>

ps. naturalnie kamPery, nie kamery :]

Niemy - Wto 15 Sty, 2013

Bart napisał/a:

przeszło mi to przez myśl :>

ps. naturalnie kamPery, nie kamery :]

wszyscy tera biznesy kręco :]

Jakarti - Wto 15 Sty, 2013

Bart napisał/a:
kamPery

czy chodzi o coś takiego?

nox - Wto 15 Sty, 2013

Bart napisał/a:
przeszło mi to przez myśl

Wyobraziłem sobie ciebie za +/- 30 lat . Siedzisz wybebeszony na wyklinowym bujanym fotelu a w tle miliony kamperów . piękna to była wizja :)

Jakarti, szybko Ci poszło. Znalezienie zdjęcia, wydrukowanie, zdjęcie gaci i do końca... a potem jeszcze fotkę telefonem strzelić :rotfl:
Kamill - Wto 15 Sty, 2013

Rasputin napisał/a:
Kurdę,biorę tego kampera co stoi w tle :]
BTW jakby ktoś słyszał o nie drogim kamperze to dawać info. W gre wchodzi tylko stary Ducato i pochodne jego czyli Citroen i Peugeot :]

Holandia, znjaomy bierze z tego szrotu dość czesto więc jest sprawdzony. Jeszcze bym sie potargował

http://www.auto-didact.nl...4&/Peugeot.html

Bart - Wto 15 Sty, 2013

wygląda... yyy... średniawo, no i pytanie o jakie "schade" chodzi :>
Kamill - Wto 15 Sty, 2013

Bart napisał/a:
wygląda... yyy... średniawo, no i pytanie o jakie "schade" chodzi :>

Podobno głośna skrzynia biegów. Coś w lepszym stanie to już ponad 5k E. Ewentualnie bez nadbudówki, tylko bus wykończony na campera.

Mi sie marzy vw t4 synchro westfalia
nox - Wto 15 Sty, 2013

rabarbar napisał/a:
Mi sie marzy vw t4 synchro westfalia

To jest dobra opcja . Przynajmniej to nie zawalidroga jak klasyczny Camper :) Ale brak mu luksusów jak to w camperze :)

Rasputin - Wto 15 Sty, 2013

Ma być duży(dlatego rodzina pochodna od Ducato),wolnossący by na fryturze zapieprzać i stary. Aha i najważniejsze nie pognity i tani. W srodku może byc roz.jeb.ny i tak mamy zamiar go pod siebie wypimpować. Mechanicznie podobnie. Wole sobie samemu zrobić remont silnika,skrzyni i elektryki(to najważniejsze)niż kupić za 20tys zł niby igłe która mi w Czechach padnie.
Jak juz temat został poruszony i swój człowiek zabrał głos to - Bart, który silnik jest najlepszy(rózniły sie moca od 70 bodajże do 85ph) i na co zwracać uwagę? Były tez 2.0 benzyna ale to sredni interes chyba :/

Bierz tego 3 litry w turbo dieslu !
Rasputin - Wto 15 Sty, 2013

Z tego co wiem to w tej budzie chyba 3.0 nie występowały. Zreszta turbo to złoooo!!!