Bad-i - Pon 29 Lip, 2013 Kur.... Co za kraj, w nocy zayeb... mi kontener na smieci. Najlepsze jest to ze teraz musze zaplacic MPO za nowy kamil - Pon 29 Lip, 2013 o karwa....Złodziej po prostu nie ma czym wywozić śmieci do lasu M - Pon 29 Lip, 2013 Jak był pełny to była wróżka-śmieciuszka zabierająca śmieci za darmo iQ - Pon 29 Lip, 2013 Mi kiedys ktos rabnal z tarasu buty i pelna popielniczke Bad-i - Pon 29 Lip, 2013
M napisał/a:
Jak był pełny to była wróżka-śmieciuszka zabierająca śmieci za darmo
Smieci wystawili w workach a kontener zayebali
Takze taka wrozke to ja pierkamil - Pon 29 Lip, 2013 teraz będziesz łańcuchami przywiązywał. Jak się po wsi fama rozniesie, że od Ciebie można brać kontenery to się z opłatami nie wyrobisz anjas - Pon 29 Lip, 2013 Badi, a może monitoring?
Straszny wkurw z tymi złodziejami.Bad-i - Pon 29 Lip, 2013
anjas napisał/a:
Badi, a może monitoring?
Straszny wkurw z tymi złodziejami.
Dzisiaj jak wroce to sprawdze kamery, ale wydaje mi sie ze zadnej tak ustawionej nie mam.
Kiedys jak mi w zimie wyciagali plotki to sie zaczailem i kazalem gowniarzom kopsc dolki
Nie wykluczam ze teraz bedzie podobniePiTT - Pon 29 Lip, 2013 do końca dnia będę oglądał
Michał - Pon 29 Lip, 2013 nie wiem co to jest ale zajebiscie wygląda Anonymous - Pon 29 Lip, 2013 Za robotę się weź , a nie ! Anonymous - Pon 29 Lip, 2013 Za robotę się weź , a nie ! Bad-i - Pon 29 Lip, 2013 Jest ostro
Zimny kapsel dla Wszystkich, no moze poza tymi mendami ktore ukradly mi smietnikPiTT - Pon 29 Lip, 2013 nowe ałdi anjas - Pon 29 Lip, 2013 w tedeiku