To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Vlodarsky - Sob 03 Sie, 2013

Podobno bogactwo. Nawet nie ma biedrony !
PiTT - Sob 03 Sie, 2013

Kamil Ci może pomóc w temacie
myślisz o zakupie czy wynajęciu?
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni ;)

faldzip - Nie 04 Sie, 2013

Vlodarsky napisał/a:

Widzialem za to Żabke :)
PiTT napisał/a:

o zakupie
PiTT napisał/a:
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni

nie jestem przekonany, ze jest tam na Kabatach az tak różowo, poza tym jest drogo :P

karoluPL - Nie 04 Sie, 2013

najpierw zasadził glebę i w ciągu paru sekund odrobił całą stratę, wyprzedzając ich w locie, jak w jakiejś grze.

JEST GRUBO xD

bizon - Nie 04 Sie, 2013

karoluPL napisał/a:

najpierw zasadził glebę i w ciągu paru sekund odrobił całą stratę, wyprzedzając ich w locie, jak w jakiejś grze.

JEST GRUBO xD

lol, dobry pacjent :D

Bonczek - Nie 04 Sie, 2013

O yebany :jupi:
roj - Nie 04 Sie, 2013

mistrz akcja! :jupi:
PiTT - Nie 04 Sie, 2013

faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:

PiTT napisał/a:

o zakupie
PiTT napisał/a:
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni

nie jestem przekonany, ze jest tam na Kabatach az tak różowo, poza tym jest drogo :P

no to zapytam wprost, po co się pytasz, liczysz na same pozytywne opinie? :)
dużo osób sobie chwali, ja należę do przeciwników bo przytłacza mnie wszechstronne buractwo i wożenie się jak po wsi passatem wójka z rajchu
sklepy można sobie ogarniać w okolicy, więc faktycznie nie ma co marudzić
ja po prostu wolę dobrze rozwinięte osiedle a nie dopiero się rozwijające z różnym skutkiem
poczytaj sobie na forum wilanowa o konkretnych deweloperach bo każde boryka się z innymi problemami
jedni mają grzyba na ścianach, inni wieczny smród z wentylacji, akurat tu gdzie jeszcze mieszkam czyli "Królewskie przedmieście" nie ma problemu ani z podmokłymi terenami, grzybem czy smrodem :)
czasami słychać jak zjeżdza się bydło do nowego lokatora... zakładam że ludzie dorośli a zachowują się tak my kiedyś bawiliśmy się na domówkach w wieku 16 lat :rotfl:

Barejka - Nie 04 Sie, 2013

czy jest sens kupowac pmieszkanie w takim wilanowie? Wszedzie daleko ;D

PiTT napisał/a:
faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:

PiTT napisał/a:

o zakupie
PiTT napisał/a:

no to zapytam wprost, po co się pytasz, liczysz na same pozytywne opinie? :)
dużo osób sobie chwali, ja należę do przeciwników bo przytłacza mnie wszechstronne buractwo i wożenie się jak po wsi passatem wójka z rajchu
sklepy można sobie ogarniać w okolicy, więc faktycznie nie ma co marudzić
ja po prostu wolę dobrze rozwinięte osiedle a nie dopiero się rozwijające z różnym skutkiem
poczytaj sobie na forum wilanowa o konkretnych deweloperach bo każde boryka się z innymi problemami
jedni mają grzyba na ścianach, inni wieczny smród z wentylacji, akurat tu gdzie jeszcze mieszkam czyli "Królewskie przedmieście" nie ma problemu ani z podmokłymi terenami, grzybem czy smrodem :)
czasami słychać jak zjeżdza się bydło do nowego lokatora... zakładam że ludzie dorośli a zachowują się tak my kiedyś bawiliśmy się na domówkach w wieku 16 lat :rotfl:

Nie licze na same pozytywy, bardzo cenie wlasnie to co napisales, tyle ze rozgladalem sie za mieszkaniem na kabatach i np komunikacja srednie robie na mnie wrazenie (wiekszosc mieszkan to 10 min do metra kabaty a potem 30min do centrum itp ) i w ogoloe to wynajmowalismy przy stoklosach i tam moim zdaniem bylo zajebiscie a na wilanowie, to rzeczywiście obawiam się buractwa ale chyba najlepszy jest stosunek ceny do reszty :) bardziej pytałem o sama ostoje Wilanów :)

Vlodarsky napisał/a:

A propos bogactwa to tylko przyjechalismy zeby obczaic mieszkania i okolice, a na swiatlach przy swiatyni stanelo obok nas BMW M6 :) wstyd sie pokazywac taka xsara :P

roj - Nie 04 Sie, 2013

PiTT napisał/a:
jedni mają grzyba na ścianach, inni wieczny smród z wentylacji, akurat tu gdzie jeszcze mieszkam czyli "Królewskie przedmieście" nie ma problemu ani z podmokłymi terenami, grzybem czy smrodem

i szczury podobno :)

Vlodarsky - Nie 04 Sie, 2013

faldzip, trzeba było otworzyć szybę i zapytać "chcesz się przejechać naprawdę dobrym autem buraku z wilanowa ? "
Jakarti - Pon 05 Sie, 2013

faldzip napisał/a:
(wiekszosc mieszkan to 10 min do metra kabaty a potem 30min do centrum itp )

a myslisz, ze dojazd z wilanowa do centrum ile zajmie???
tylko, ze w metrze jest chlodno, mozesz dupe posadzic i jezdzi co pare minut. przetestuj komunikacje miejska z wilanowa i nagle okaze sie, ze moze warto doplacic te 50k do mieszkania :)

Cartoon - Pon 05 Sie, 2013

CRX bimoto ;)