Vlodarsky - Sob 03 Sie, 2013 Podobno bogactwo. Nawet nie ma biedrony !PiTT - Sob 03 Sie, 2013 Kamil Ci może pomóc w temacie
myślisz o zakupie czy wynajęciu?
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni faldzip - Nie 04 Sie, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Podobno bogactwo. Nawet nie ma biedrony !
Widzialem za to Żabke
PiTT napisał/a:
o zakupie
PiTT napisał/a:
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni
nie jestem przekonany, ze jest tam na Kabatach az tak różowo, poza tym jest drogo karoluPL - Nie 04 Sie, 2013
najpierw zasadził glebę i w ciągu paru sekund odrobił całą stratę, wyprzedzając ich w locie, jak w jakiejś grze.
JEST GRUBO bizon - Nie 04 Sie, 2013
karoluPL napisał/a:
najpierw zasadził glebę i w ciągu paru sekund odrobił całą stratę, wyprzedzając ich w locie, jak w jakiejś grze.
JEST GRUBO
lol, dobry pacjent Bonczek - Nie 04 Sie, 2013 O yebany roj - Nie 04 Sie, 2013 mistrz akcja! PiTT - Nie 04 Sie, 2013
faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Widzialem za to Żabke
PiTT napisał/a:
o zakupie
PiTT napisał/a:
szczerze to wolałbym poszukać coś na kabatach gdzie masz rewelacyjną komunikację, masę sklepów a do tego pełno zieleni
nie jestem przekonany, ze jest tam na Kabatach az tak różowo, poza tym jest drogo
no to zapytam wprost, po co się pytasz, liczysz na same pozytywne opinie?
dużo osób sobie chwali, ja należę do przeciwników bo przytłacza mnie wszechstronne buractwo i wożenie się jak po wsi passatem wójka z rajchu
sklepy można sobie ogarniać w okolicy, więc faktycznie nie ma co marudzić
ja po prostu wolę dobrze rozwinięte osiedle a nie dopiero się rozwijające z różnym skutkiem
poczytaj sobie na forum wilanowa o konkretnych deweloperach bo każde boryka się z innymi problemami
jedni mają grzyba na ścianach, inni wieczny smród z wentylacji, akurat tu gdzie jeszcze mieszkam czyli "Królewskie przedmieście" nie ma problemu ani z podmokłymi terenami, grzybem czy smrodem
czasami słychać jak zjeżdza się bydło do nowego lokatora... zakładam że ludzie dorośli a zachowują się tak my kiedyś bawiliśmy się na domówkach w wieku 16 lat Barejka - Nie 04 Sie, 2013 czy jest sens kupowac pmieszkanie w takim wilanowie? Wszedzie daleko faldzip - Nie 04 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Widzialem za to Żabke
PiTT napisał/a:
o zakupie
PiTT napisał/a:
nie jestem przekonany, ze jest tam na Kabatach az tak różowo, poza tym jest drogo
no to zapytam wprost, po co się pytasz, liczysz na same pozytywne opinie?
dużo osób sobie chwali, ja należę do przeciwników bo przytłacza mnie wszechstronne buractwo i wożenie się jak po wsi passatem wójka z rajchu
sklepy można sobie ogarniać w okolicy, więc faktycznie nie ma co marudzić
ja po prostu wolę dobrze rozwinięte osiedle a nie dopiero się rozwijające z różnym skutkiem
poczytaj sobie na forum wilanowa o konkretnych deweloperach bo każde boryka się z innymi problemami
jedni mają grzyba na ścianach, inni wieczny smród z wentylacji, akurat tu gdzie jeszcze mieszkam czyli "Królewskie przedmieście" nie ma problemu ani z podmokłymi terenami, grzybem czy smrodem
czasami słychać jak zjeżdza się bydło do nowego lokatora... zakładam że ludzie dorośli a zachowują się tak my kiedyś bawiliśmy się na domówkach w wieku 16 lat
Nie licze na same pozytywy, bardzo cenie wlasnie to co napisales, tyle ze rozgladalem sie za mieszkaniem na kabatach i np komunikacja srednie robie na mnie wrazenie (wiekszosc mieszkan to 10 min do metra kabaty a potem 30min do centrum itp ) i w ogoloe to wynajmowalismy przy stoklosach i tam moim zdaniem bylo zajebiscie a na wilanowie, to rzeczywiście obawiam się buractwa ale chyba najlepszy jest stosunek ceny do reszty bardziej pytałem o sama ostoje Wilanów faldzip - Nie 04 Sie, 2013
Vlodarsky napisał/a:
A propos bogactwa to tylko przyjechalismy zeby obczaic mieszkania i okolice, a na swiatlach przy swiatyni stanelo obok nas BMW M6 wstyd sie pokazywac taka xsara roj - Nie 04 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
i szczury podobno Vlodarsky - Nie 04 Sie, 2013 faldzip, trzeba było otworzyć szybę i zapytać "chcesz się przejechać naprawdę dobrym autem buraku z wilanowa ? "Jakarti - Pon 05 Sie, 2013
faldzip napisał/a:
(wiekszosc mieszkan to 10 min do metra kabaty a potem 30min do centrum itp )
a myslisz, ze dojazd z wilanowa do centrum ile zajmie???
tylko, ze w metrze jest chlodno, mozesz dupe posadzic i jezdzi co pare minut. przetestuj komunikacje miejska z wilanowa i nagle okaze sie, ze moze warto doplacic te 50k do mieszkania Cartoon - Pon 05 Sie, 2013 CRX bimoto