a czym sie do tej pory poruszalas ? Czemu jest w rozbiorce ?Anonymous - Sob 24 Lis, 2007 Punto pierwszej generacji z silnikem 1.2 16v (kolektor rurowy,brak kata,dolot) seria ma 86 KM + te zmiany dały naprawde fajny efekt,niestety nie miałem okazji go pomierzyc na hamowni.Buda - wybebeszona w zasadzie została deska,boczki przednie i jeden fotel.Zawias kompletny zestaw WEITEC.
Rozebrany bo auto juz leciwe i nie mam zamiaru w nie więcej inwestować(lubie jak wszystko jest idealinie )-sprzedawany jest na części co mnie bardzo boli.
Aktualnie szukam czegoś przedewszystkim nowszego rocznikowo i bardziej komfortowego.OSKAR - Sob 24 Lis, 2007 witam witam.
fajnie kolejny fiacik na forum
czkoda ,ze juz wsumie byly.
a masz moze foty tego punciaka???Anonymous - Sob 24 Lis, 2007
OSKAR napisał/a:
witam witam.
fajnie kolejny fiacik na forum
czkoda ,ze juz wsumie byly.
a masz moze foty tego punciaka???
Tak fotki są- postaram się wkleić dzisiaj lub jutroOSKAR - Sob 24 Lis, 2007 no to wrzucaj tutaj.Anonymous - Nie 25 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
jeszcze przyjdzie czas kiedy będziesz szukał przycjaciół w tym świecie pełnym wrogich istot, długo knutych intryg i zbiorowych gwałtów. wtedy nie licz na mnie
mam nadzieje ze nie przyjdzie mi szukac przyjaciol na forum internetowym...wole prawdziwa rzeczywistosc ale nie potepiam Cie za to ze Ty wybrales ta droge...Anonymous - Nie 25 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Witam wszystkich nowych kolegów.
Napiszcie coś więcej o tych swoich samochodach, może jakieś foty
u mnie jak na razie pusto w srodku sprezyny eibach + amory apex. rozporka na tyl po niedzieli wchodzi brembo + DS 2000. mam nadzieje ze rozporka na przod. dalej czos trzeba bedzie pogrzebac w silniku. na foty jeszcze za wczesnie a moze juz za pozno od miesiaca nie myty KonradMK - Nie 25 Lis, 2007
end_to_end napisał/a:
KonradMK napisał/a:
jeszcze przyjdzie czas kiedy będziesz szukał przycjaciół w tym świecie pełnym wrogich istot, długo knutych intryg i zbiorowych gwałtów. wtedy nie licz na mnie
mam nadzieje ze nie przyjdzie mi szukac przyjaciol na forum internetowym...wole prawdziwa rzeczywistosc ale nie potepiam Cie za to ze Ty wybrales ta droge...
hehe ziom, to forum stworzyli ludzie którzy znają się lepiej niż myślisz. a poza tym nie zrozumiałeś żartu.BaRtO_206GT - Nie 25 Lis, 2007 widze ze kolega TMQ poszukuje 206-tki S16??!! jak juz zakupisz to odezwij sie do mnie, bede mial dla Ciebie pewne HOT oferte :564:Anonymous - Pon 26 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
end_to_end napisał/a:
KonradMK napisał/a:
mam nadzieje ze nie przyjdzie mi szukac przyjaciol na forum internetowym...wole prawdziwa rzeczywistosc ale nie potepiam Cie za to ze Ty wybrales ta droge...
hehe ziom, to forum stworzyli ludzie którzy znają się lepiej niż myślisz. a poza tym nie zrozumiałeś żartu.
ja sobie zartuje caly czas luzik Anonymous - Wto 27 Lis, 2007 Witam, na forum trafilem przypadkiem - dotąd bylem (i jestem nadal) czytelnikiem SR.pl, ale spodbalo mi sie rowniez tutaj Mam za sobą pierwsze "zjezdzone" auto (doslownie!) - Mitsu Galant E33 2.0 sohc. Jestem raczej zagorzałym fanem japońskiej motoryzacji, która niestety według mnie zakończyła się wraz z rozpoczęciem produkcji większości aut w europie. Zostały tylko nieliczne "rodzynki" Obecnie, strach sie przyznać, jeżdzę ekonomicznym i wmiare komfortowym francuzem - clio dCi, ale miejmy nadzieje, że na wiosnę to się zmieni
pozdrawiam wszystkich serdecznie - JacekStacho - Wto 27 Lis, 2007 Witam również
:564:Anonymous - Śro 28 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Witam również
:564:
Jest taka zasada, ze szaraczki tutaj praktycznie nie powinni sie udzielac
nie pracuj nad 2 minusem - Freeman czuwa Anonymous - Śro 28 Lis, 2007
dymek napisał/a:
Witam, na forum trafilem przypadkiem - dotąd bylem (i jestem nadal) czytelnikiem SR.pl, ale spodbalo mi sie rowniez tutaj