Michał - Wto 15 Lip, 2008 tylko jak przydzwonisz to moze być problem z częściami i montażem ich
wole mx5. Klasyk. zerknij tutaj - www.roadstery.pl
chyba łukasz jedził smartem z takim silnikiem i mówił że to masakrycznie duzo pali , ale nie wiem czy coś mi sie przyśniło Niemy - Wto 15 Lip, 2008 Kondsziu chyba sobie kurwa jaja robisz!! przeciez to nawet nie pedalskie auto, to jest resorak! Anonymous - Wto 15 Lip, 2008
Michał napisał/a:
tylko jak przydzwonisz to moze być problem z częściami i montażem ich
wole mx5. Klasyk. zerknij tutaj - www.roadstery.pl
ale za duzo w ofercie nie maja ....Anonymous - Wto 15 Lip, 2008
duuuuuuuuuuuuuuzym lukiem od tego .... moja przyjaciolka miala - smietnik jak 100c..ji KonradMK - Wto 15 Lip, 2008 ok, thx KonradMK - Wto 15 Lip, 2008 dobra ostatni strzał
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5800328
ktoś to zna? mój kumpel miał kiedyś 323f z 1992 roku ale to nie to samoMisiek_lbn - Wto 15 Lip, 2008 znajomy informatyk ma taką tylko ze w dieselku 2.0, bardzo wygodny dupowóz anjas - Wto 15 Lip, 2008 Ja też miałem kiedyś 323F z 1992 roku... ale to było w roku 1995. To była fura!!!!
Wszystkie laski moje w liceum ... I te otwierane światła... achhhhh...
A serio - to są bardzo mało awaryjne samochody. Tą z 2002 roku jeździło się super.
Ostatnio oglądałem taką jak dałeś teraz w linku tyle, że diesla i powiem Ci, że widać po nich już wiek. Niby nie są takie stare (2002rok), ale to już naprawdę model starej generacji.
Plusem jest spory bagażnik i przesuwana tylnia kanapa - przez co bagażnik może być jeszcze większy.
Ten egzemplarz z otomoto dodatkowo ma gazownie - mnie to kompletnie nie przekonuje.
Myślę, że za prawie 30 tysi można kupić zdecydowanie lepszy samochód.KonradMK - Wto 15 Lip, 2008 hmmm bo się zastanawiam, może na razie kupię coś taniego, starszego a za 2-3 lata jak będę obrzydliwie bogaty to sobie dopiero sprawię jakieś wygodne auto, bo jak patrzę teraz na ogłoszenia to bez 50 tysi nie ma dobrych, wygodnych i świeżych autanjas - Wto 15 Lip, 2008 Fakt, trudno coś znaleźć rozsądnego.Niemy - Wto 15 Lip, 2008 zgaduj zgadula co to za fura
Janusz - Wto 15 Lip, 2008 sangyoung, albo jakaś chińska podróbka niemieckiego bolidu dla emerytów....
P.S ale gdzies juz był temat o tej tematycenox - Wto 15 Lip, 2008 golf V Niemy - Wto 15 Lip, 2008 nox zgadl, zagadka nie byla trudna
pytanie tylko po co komu takie auto yyyy taki zlom KonradMK - Wto 15 Lip, 2008 ostatnie doniesienia mówią że Kondzio kupi prelude