was79 - Nie 27 Kwi, 2014 hehe dobre to. Mam jakiegoś tam androida, nic nie kombinowałem, nic nie grzebałem, jedynie aktualizacje jak wołał, przez 2 lata zawiesił się ze 3, może 4 razy. Do tego około 500 km ze mną w rożnych warunkach pogodowych przebiegł, chyba mam szczęście Przynajmniej na podstawie tego co tu czytam Anonymous - Nie 27 Kwi, 2014 Wojtek-z moim jest podobnie,ale mysle ze ze szczęsciem nie ma to nic wspólnego,ja podobnie jak Ty nic nie kombinuje,nie aktualizuje na siłe,nie grzebie,nie ściągam 705678 pojebanych aplikacji i gier z których nikt,kurwa nikt nie korzysta,więc i wieszac nie ma sie coGeKo - Nie 27 Kwi, 2014 Mój ojciec od 3 lat miał HTC Desire, i jeśli by się dało wgrać nowego sygica to dalej by go używał. Zero zwisów wszystko działa jak w dniu zakupu, ale poza latarką sygicem to innych appek tam nie miał.
Teraz Moto G, wszystko śmiga szybko ale i tak wolniej niż Nexus 5 nie wyłączany od 1,5 miesiąca.
Zobaczymy jak będzie dalej póki co szybkość stabliność na nexusie miazga.
Z wad to bateria, póki świeży to bez problemu 24h wytrzymuje co i tak uważam za słaby czas, ale jak upłynie trochę wody w wiśle będzie tylko gorzej.
Największą zaletą iPhone'a jest właśnie dopasowanie software do hardware i w Nexusie powinno być podobnie.
Wszystko co ma nakładki prędzej czy później zacznie zamulać jak się zacznie wgrywać appki.
Nie ukrywam że jakby w PL był dostępny htc one z czystym androidem to bym jego wybrał.
Przez ostatni rok używałem Galaxy S, lagi jakie miał ten telefon to dramat, to o czym pisał Kenet, wywalanie z książki telefonicznej do głównego ekranu, gubienie połączeń i inne dziwne historie.Anonymous - Nie 27 Kwi, 2014 ja mam zte grand x, telefon kupiony za niecałe pińcet złotych rok temu , cały czas furczy , a mam tam wszystkie możliwe apki z 15 gier itd , jedyne co mnie boli to bateria z włączonym gps padł w 5 godzinM - Wto 29 Kwi, 2014 Prawda
zefir - Wto 29 Kwi, 2014 Kendzi, co ty mnie tu za pierdoły piszesz, echh dobry chłopaczyna był....
chyba musze się przejechać do tej Varsovie i z tym twoim ajfonem porządek zrobić.
A tak serio największy plus srajfona to właśnie dopasowanie softu do hardwaru, przy androdzie grzebie mase producentów i każdy może wrzucić apke do sklepu play.
Chociaż mojej z1 w życiu bym nie zamienił na Iphone.zefir - Wto 29 Kwi, 2014 Kendzi, co ty mnie tu za pierdoły piszesz, echh dobry chłopaczyna był....
chyba musze się przejechać do tej Varsovie i z tym twoim ajfonem porządek zrobić.
A tak serio największy plus srajfona to właśnie dopasowanie softu do hardwaru, przy androdzie grzebie mase producentów i każdy może wrzucić apke do sklepu play.
Chociaż mojej z1 w życiu bym nie zamienił na Iphone, bo chodzi genialnie i absolutnie mam z nia żadnych problemów.Kenet - Wto 29 Kwi, 2014 Zapraszam, myślę że po odpowiedniej ilości trunku wypracujemy jakieś porozumienie Bonczek - Wto 29 Kwi, 2014 Mogę służyć za pośrednika w razie czego.Kenet - Wto 29 Kwi, 2014 Negocjatora zefir - Wto 29 Kwi, 2014 Deal!!
z angielska : DIL!Bonczek - Wto 29 Kwi, 2014 To kiedy? zefir - Wto 29 Kwi, 2014 kurwix nie zachęcajcie tak mocno , bo 2 Maja moge byc w wawie Bonczek - Wto 29 Kwi, 2014 Najgorsze jest to... że idealnie mi to pasuje Kenet - Wto 29 Kwi, 2014 Karwa I'm in!