Bonczek - Czw 20 Mar, 2014 W końcu będzie można normalnie zarejestrować fury od japsów zaczynam poszukiwania kolejnego CRX`a Anonymous - Czw 20 Mar, 2014 W sumie niegłupia opcja kupic jakies evo czy m3 rhd tylko do upalania.Cięzko sie przestawić na jezdzenie po drugiej stronie ??karoluPL - Czw 20 Mar, 2014 rabarbar, ciężko określić, jak to mawiają, na dwoje babka wróżyła.
Kwestia zmiany biegów lewą ręką, w sumie do ogarnięcia w chwile, troche głupio sie na początku parkuje, no i do wyprzedzania w polsce przydałby się pasażer, bo samemu zza tira to hoooya widać
ale w sumie też sie nie najeździłem tymi anglikami, bo tyle co jednym evo kółko po torze i paroma autami na próbie u taty w firmie.PiTT - Czw 20 Mar, 2014 spytaj kobiety ktora preferuje prawa reke czy latwo jej sie przestawic na lewa... mi sie wydaje ze nie Sibu - Czw 20 Mar, 2014 Taki RHD super opcja na torowego upalacza, do którego nie trzeba bawić się w lawety. Limitowane Japońskie wersje EVO 5, 6 za 20 - 30k zł świetny patent ... przynajmniej na razie, bo "Mirki" pewnie już zacierają ręce.Święty - Czw 20 Mar, 2014 ooo szykuje nam się więcej urazówki w robocie... Anonymous - Pią 21 Mar, 2014 A to wszystko bo facet chciał zarejestrować vectrę B budzik - Pią 21 Mar, 2014 Dokladnie, Vectra B mistrz Rasputin - Wto 25 Mar, 2014 W sumie mam ten temat w ignorowanych i jest to chyba mój pierwszy post ale kurwica mnie bierze jak czytam takie rzeczy!!!
http://wiadomosci.gazeta....paign=FB_Gazeta
Matki z chorymi dziećmi walczą o 800zł zasiłku a tu kierwa prezo rozdaje tym trutniom z Ukrainy 300 milionów złotych. Nie no ten kraj kurwa staje na głowie. Przeciez ta kasa pójdzie na łapówy Jakarti - Wto 25 Mar, 2014
Rasputin napisał/a:
Matki z chorymi dziećmi walczą o 800zł zasiłku
a ja wsadze kijona w mrowino
jakim koorwa prawem im coś dają?
i nie chodzi mi o to, ze Ci ludzie nie potrzebują tej kasy (bo potrzebują) ale taki model doprowadzi, że zaraz w sejmie bedą koczować wszelkie grupy społeczne w celu zwrócenia uwagi nie mowiac o tych, ktorzy sa liczniejsi i bardziej zorganizowani.. koorwa..
wystarczy pojechac i pomachac szabelka w tv.kamil - Wto 25 Mar, 2014 komu byś nie dał i ile, to i tak znajdą się grupy niezadowolonych. Polityka.Kenet - Wto 25 Mar, 2014
Rasputin napisał/a:
prezo rozdaje tym trutniom z Ukrainy 300 milionów złotych. Nie no ten kraj kurwa staje na głowie.
+srylion, mi się nóż w kieszeni otwiera. 300 milionów zł - ile kooorwa za to można obiadów potrzebującym dzieciom w szkołach wydać rocznie? Ile za to można sprzętu kupić do szpitali?!
Dziś mój wkurw osiąga szczytowe poziomy. Pojechałem przed południem do babci do szpitala w Międzylesiu. Pytam jak tam, co tam. Babcia moja pół życia zmaga się z cukrzycą. Bardzo zaawansowaną i trudną w kontroli, więc babcia jest lepiej ogarnięta niż większość diabetologów w Polsce. No ale jest w szpitalu, więc...
Wczoraj o 18 zgłaszała, że ma poziom cukru we krwi 320 (norma do 120) i źle się czuje. Do 20 nikt do niej nie przyszedł. O 20 babcia poszła do pielęgniarek i mówi, że zgłaszała taki i taki poziom cukru i nic. Na to pielęgniarka do niej "że to jest szpital, oni wiedzą jak leczyć i trzeba się słuchać, a jak babcia będzie się awanturować to w ogóle jej nie da insluliny". Jak to dzisiaj usłyszałem to kurwa, żebym tą pielęgniarkę spotkał to by mnie na wszystkich oddziałach słyszeli. Moja babcia jest wyjątkowo spokojną osobą, daleko jej do zrzędzenia, zawsze ma dobry humor, nawet jak leży w szpitalu. Powiedziała pielęgniarce, że ona tu przyjechała się leczyć, a nie umrzeć i chce żeby jej dali zastrzyk z insuliny na obniżenie poziomu cukru. Dopiero o 22! przyszła do niej lekarka, zmierzyła poziom, wyszło 450. I natychmiast dostała babcia zastrzyk.
Może taka pielęgniarka nie zarabia tyle ile by chciała, ale jak jej się praca nie podoba to niech spie...la do biedronki na magazyn, a nie łachę ludziom chorym robi, że mogą żyć.
Do tej pory się nie mogę uspokoić. Jak tam wjadę w czwartek i znów coś będzie nie tak, to zrobię taką zadymę, że się ze...rają.
Zaznaczam, że babcia ma czekać tydzień na gastroskopię i następny tydzień na kolonoskopię.
jakim koorwa prawem im coś dają?
i nie chodzi mi o to, ze Ci ludzie nie potrzebują tej kasy (bo potrzebują) ale taki model doprowadzi, że zaraz w sejmie bedą koczować wszelkie grupy społeczne w celu zwrócenia uwagi nie mowiac o tych, ktorzy sa liczniejsi i bardziej zorganizowani.. koorwa..
wystarczy pojechac i pomachac szabelka w tv.
Ziom jestem podobnego zdania,że państwo nie może dawać bo znajdą się kolejni proszący o kase. Socjalizm jest mi obcy.
Ale kurwa skoro matka musi się opiekować chorym dzieckiem przez 24h to jak i kiedy ma pracować?!? A gdy państwo rozdaje nasze pieniądze ukraińcom którzy sami nie wiedzą czego chcą (czy na wschód czy na zachód)to mnie kurwica bierze!!!!
Zreszta już widzę jak Ukraina by się na nas zrzucała. Dogadała by się z Rosją i podzieliła nasz piękny kraj!!!M - Wto 25 Mar, 2014 Cinżka sprawa, wiadomo ze panstwo nie dziala najlepiej ale wicie rozumicie, kaczor by zrobil dwa razy gorzej, no i wojna z rosja by byla a tak mamy swietne stosunki, tzn mielismy z bratnim narodem rosyjskim
Zaraz mi ozusuja umowe o dzielo i naprawde bede musial wyjechac.