Anonymous - Sob 19 Sty, 2013 fura celebryta,pewnie dlatego cena taka wysokaLoko - Sob 19 Sty, 2013 Dosyć słaba rekalma do sprzedaży auta, "strzelił dacha z lawety na autostradzie" GeKo - Sob 19 Sty, 2013 Zabrali prawko?
To trzeba sprzedać furę http://lodz.naszemiasto.p...sie-w,id,t.htmlMłody Papież - Sob 19 Sty, 2013 cieszy Cie to?GeKo - Sob 19 Sty, 2013 śmieszy głupota, to tak jak zrobić na napad na bank zostawiając dowód osobisty w okienku. kaziu1985pn - Sob 19 Sty, 2013 mnie śmieszy projekt 30 i stwierdzenie że ZDM buduje tory wyścigowe nie ulice
ciekawe czy faktycznie taki ideał Bonczek - Sob 19 Sty, 2013 Ja jak się przejechałem to z pół roku chorowałem Marcelowa była ładniejsza Barejka - Sob 19 Sty, 2013
nie znam sie, ale jakos tanio, chociaz jak zaczynam sie rozgladac za wrx do 30tys to jednak wolalbym dolozyc i poszukac zamiast e36 m3 to tako em piontke Anonymous - Sob 19 Sty, 2013 Podobno najbardziej nieudane MBarejka - Sob 19 Sty, 2013 rabarbar, dlaczemu tak myslisz?Anonymous - Sob 19 Sty, 2013 dosc awaryjne ,zwłaszcza przedliftowe, duzo mniej "sportowe" niz e34Młody Papież - Sob 19 Sty, 2013 ale to v8 kaziu1985pn - Sob 19 Sty, 2013 rabarbar, masz jakieś info co tam najczęsciej pada ??
co do ceny to do ubezpieczenia wycenia na 35100 Młody Papież - Sob 19 Sty, 2013
mr 5sec napisał/a:
awarie przepływiomierza powietrza
szybko znikające tarcze i klocki z przodu ( logiczne) - to raczej nie awaria a przestroga dla kupujących - na co zwrócic uwagę .
VANOS i jego sterowanie
Hałasujące wałki rozrządu do 2000 r .
Czeste niedomaganie sprzegła ( tez logiczne)
usterki czeste i geste elektryki i elektroniki
no i najgorsze- motor szalenie wrazliwy na usterki układu chłodzenia - odwdziecza sie szybko całkowitym padnięciem
Wiele silników zarżniętych nie tylko przez niewydolnosc ukladu chłodzenia ale takze przez zbyt ostrą jazdę - okazało sie,ze S62 jednak nie " zniesie wszystkiego"
Anonymous - Sob 19 Sty, 2013 Nie pamiętam dokładnie ale napewno cos z silnikami było,musisz poszukac w necie,Marcel tez napewno moze pomóc.Przez chwile sie zastanawiałem nad takim m5,ale na dupowóz to za duzo pali a na upalatora za duze i za cięzkie,w kazdym temacie lepsze bedzie M3 e36,zwłaszcza ze aktualnie oba image mają równie huyowe