Bonczek - Czw 15 Sie, 2013 Dlatego ja w poniedziałek wsiadam w IC Barejka - Czw 15 Sie, 2013 wpisujcie miasta Anonymous - Czw 15 Sie, 2013 ułan bator
bator ułanJanusz - Pią 16 Sie, 2013 0:29 pięknie brudas wycelował pałą w błotnik Anonymous - Pią 16 Sie, 2013 Czekam na gif z tego , jako wygaszacz ekranu bym sobie ustawił ! bizon - Pią 16 Sie, 2013 krótka piłka M - Pią 16 Sie, 2013 Moglbym byc takim kraweżnikiem Anonymous - Pią 16 Sie, 2013
M napisał/a:
Moglbym byc takim kraweżnikiem
to na forum Ci nie wystarczy ? KarQ - Pią 16 Sie, 2013 o, kutfa. Cześkowi w końcu coś wyszło M - Pią 16 Sie, 2013 PiTT - Pią 16 Sie, 2013 mistrz, tak wlasnie powinno byc u nas a nie dyskusje jak podczas manifestacji wandale wybijaja szyby to policja ma sie z nimi lagodnie obchodzic, wpi@rdol i do lochu! M - Pią 16 Sie, 2013 no tak tylko tam bili zlodziei a u nas normalnych ludzi tlukaPiTT - Pią 16 Sie, 2013
M napisał/a:
no tak tylko tam bili zlodziei a u nas normalnych ludzi tluka
byles tam ze wiesz ze to nie przechodnie? na filmie oczywiscie
taka sama syt. dotyczy tego co bylo u nas
nie mow tylko ze jak arab to mozna bic bez powodu M - Pią 16 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
no tak tylko tam bili zlodziei a u nas normalnych ludzi tluka
byles tam ze wiesz ze to nie przechodnie? na filmie oczywiscie
taka sama syt. dotyczy tego co bylo u nas
nie mow tylko ze jak arab to mozna bic bez powodu
Nie wiem czy to byli araboowie, tak wygladaja. Dla mnie wazniejsze jest ze dostali wpierdol gdy zostali zlapani na goracym uczynku - szybkie wymierzenie kary.
Co to tego ze tak powinno byc u nas - zgadzam sie, tez powinni pałować kradnących arabów gdy zaczną kraść. KarQ - Pią 16 Sie, 2013 PiTT, zerknij na 23sek, panowie wyłaniają się przez dolny otwór po szybie.
Edit. Ten film jest już przeredagowany, ja oglądałem wersję jeszcze bez stop-klatki i znacznika