To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Pią 16 Sie, 2013

Dobra akcja ale juz 50 lat temu Marek Hłasko pisał -"kto nie dostał wpierdol od francuskiego policjanta ten w ogóle nie wie co to jest byc bitym"
PiTT - Pią 16 Sie, 2013

u nas w kraju nie dogodzisz
z jednej strony chca porzadku, ale jak huligani dostana łomot to juz sprawa dla reportera
to samo z mandatami, narzekaja ze drogo, ze duzo fotoradarow itd
jakos nie zauwazam aby fotoradary robily zdjecia tym co jezdza zgodnie z przepisami, wiec zawsze mnie bawi takie biadolenie jak ktos sle koorwy na policje jak dostanie mandat :D
albo porzadek albo wolnosc, ja wole porzadek ;)

Anonymous - Pią 16 Sie, 2013

a tu takie dość ciekawe
http://wiadomosci.gazeta...._Zielonych.html

Anonymous - Sob 17 Sie, 2013

:/
michool_vt - Nie 18 Sie, 2013

mogli sie pokusic o dluzsze porownanie i dodatkowo porownac pojemnosci bagaznikow :rotfl:
mi - Nie 18 Sie, 2013

BYO
dzik - Pon 19 Sie, 2013

Ciekawe:
http://www.streetfire.net...fuel_180378.htm

Anonymous - Pon 19 Sie, 2013

Ja pier xD

Maciusiowy - Pon 19 Sie, 2013

j.ebnął to j.ebnął, na ch.... drążyć temat :]
PiTT - Pon 19 Sie, 2013

niezniszczalni :rotfl:
M - Pon 19 Sie, 2013

Mieli szczescie, pamietam filmik jak lecialy urwane ramiona.
W sumie to nie szkoda.

kamil - Pon 19 Sie, 2013

chyba jeden jednak nie miał
filomatic - Pon 19 Sie, 2013

kamil napisał/a:
chyba jeden jednak nie miał

też myślałem, że to koleś - ale to airbag :rotfl:

kamil - Wto 20 Sie, 2013

od kilku dni obserwuje ciekawy przypadek pracy Straży Miejskiej. Jak to u nich w zwyczaju zamiast patrolować i ogólnej prewencji, to zajmują się mandatami (fotoradary, babcie sprzedające kwiaty, etc.).
Do tego doszły patrole rowerowe ...które zamiast pełnić swoją funkcje, to jebani od 2 dni upodobali sobie skrzyżowanie Sikorskiego/Wilanowska i czają się za słupem ogłoszeniowym. Wspomnę, ze po jednej i drugiej stronie jezdni jest ściezka rowerowa w 4 kierunkach, przejście jest w chuj szerokie, ale jednak nie posiada dodatkowego oznaczenia świetlnego (idiotyzm...) No więc ci panowie sobie tam za słupem i krzaczkiem stoją i obserwują. Oczywiście przez to przejście przejeżdza jakieś 90% rowerzystów nie zsiadając z roweru. Wiadomo co się dzieje jak nie zsiądą - 100 PLN :)

Kenet - Wto 20 Sie, 2013

Hajs musi się zgadzać :wall: