PiTT - Wto 20 Sie, 2013 i slusznie koorwa bo inaczej sie nie naucza ze nie napi@rdala sie przez przejscia bez opamietania
myslisz ze powinni raczej wysylac listy z prosba o przestrzeganie przepisow?
pytanie czy oni sa tez na jakims sprzecie ktorym moga Cie dogonic czy z buta... bo to chyba nie jest problem zeby im pi@rdolic na rowerze
ps. widzialem Cie kiedys jak napierdzielales skrzyzowanie Rzeczypospolitej/Wilanowska na czerownym i oczywiscie bez schodzenia z roweru
taki cwaniak jestes? ciekawe co by bylo jakbys nie zauwazyl goscia ktory postanowil sobie jechac rano bez swiatel i z wieksza predkoscia... zakladam ze byloby podobnie jak na tym starszym filmiku z arabami kamil - Wto 20 Sie, 2013 ziom, tam masz 4 ścieżki rowerowe i pasy szerokości 20 m. Nie wiem dla czego nie ma tam dodatkowej lampki dla rowerzystów - pewnie dlatego, ze ta część skrzyżowania jeszcze nie remontowana i brak chajsu... chodzi o to, ze wykorzystują to służby porządkowe żeby wyłudzić kase...
Patrole rowerowe... tak czy siak przed mandatem uratowało mnie czerwone światło. Ale i tak chuje podjechali i pytali się czy zsiąde z roweru i go przeprowadzę czy przejadę ? (Domniemanie wykroczenia - WTF !!!!!) Więc się spytałem czy jak idzie do naczelnika to zazwyczaj donosi na kolegów ????PiTT - Wto 20 Sie, 2013 spi@rdalaj!
M - Wto 20 Sie, 2013 Ja nigdy nie schodze ale dla wlasnego bezpieczenstwa przejezdzam z predkoscia piszego przez przejscie. To jest martwy przepis gdy nie ma sciezek.Kamill - Wto 20 Sie, 2013
M napisał/a:
Ja nigdy nie schodze ale dla wlasnego bezpieczenstwa przejezdzam z predkoscia piszego przez przejscie. To jest martwy przepis gdy nie ma sciezek.
Ja robie tak samo, osłaniam się pieszymi przechodzącymi przez pasy Już nie jeden taksówkarz chciał mnie z premedytacją rozjechać, ruszając na zielonej strzałce prosto we mnie, mimo że to było tempo spacerowe, a nie najazd na pełnej bombie na migającym zielonym jak to mają przy jeffsie ludzie w zwyczaju.PiTT - Wto 20 Sie, 2013 ja tez zwalniam i powoli jade przez pasy
czyli tam gdzie jest sciezka rowerowa mozna jechac a tam gdziej jej nie ma trzeba schodzic? takiej wersji sie trzymammi - Wto 20 Sie, 2013 nie znam miejsca (co dość oczywiste), ale czy nie można tam się jakoś fajnie z tymi czereśniakami pościgać na rowerku? Chociaż i tak by im się pewnie nie chciało dup ruszyć i spróbować dogonić kogokolwiek...kamil - Wto 20 Sie, 2013 Wiesz, myślę, ze nie jeden koleś na szosie im spokojnie urywa pokazując palec
Tam akurat nie ma żadnych przeciwskazań by nie przejeżdżać. Po prostu zabrakło kilka tysi na kilka litrów farby i dwa sygnalizatory.
Ja zawsze przejeżdzam przez pasy, czy to dla pieszych, czy dla rowerów z ograniczonym zaufaniem i prędkością. Nigdy pełną bombą.
Teoretycznie Straż Miejska jest od pilnowania porządku a w praktyce jest tak, zę się jebani czają za słupem i krzakiem i wlepiają mandaty - bo tak najprościej.qbus - Wto 20 Sie, 2013 Potrzebuję się w pt na 12:00 dostać na Kołobrzeską w WWA, ktoredy najlepiej? Mysle sobie wyjechac ok 5 od siebie wiec bede pewnie dojezdzal 9-10 do Warszawy.Kamill - Wto 20 Sie, 2013 Teraz jest maly ruch na miescie, możesz spróbować tak jak prowadzi mapa.targeo.pl. Chyba że ktoś jechał i może polecić odbicie w prawo na Piaseczno przed Jankami ?M - Wto 20 Sie, 2013 Załadujesz się wtedy na korek w raszynie.
Zrób tak żeby do rogatek warszawy dojechać na 10-11godzinę, jak już wszyscy dojadą do pracy.
W mszczonowie bym odbił na A2 i dojechał na miejsce od dupy strony wisłostradą
ale to przy założeniu dojechania do wawki na 11stą bo inaczej tam będziesz stał.kamil - Wto 20 Sie, 2013 Katowicką na Piaseczno. W Piasecznie na ul. Puławską do Dolinki Służewieckiej. Potem w prawo w Al. Wilanowską i do końca aż pod pałac w Wilanowie. Skręcasz w lewo w Wiertniczą i potem w lewo w Okrężną (zaraz za Orlenem/TVN) i w prawo w KołobrzeskąPieQt - Wto 20 Sie, 2013
qbus napisał/a:
Potrzebuję się w pt na 12:00 dostać na Kołobrzeską w WWA, ktoredy najlepiej? Mysle sobie wyjechac ok 5 od siebie wiec bede pewnie dojezdzal 9-10 do Warszawy.
a nie możesz przyjechać w przyszłym tygodniu PiTT - Wto 20 Sie, 2013
kamil napisał/a:
Katowicką na Piaseczno. W Piasecznie na ul. Puławską do Dolinki Służewieckiej. Potem w prawo w Al. Wilanowską i do końca aż pod pałac w Wilanowie. Skręcasz w lewo w Wiertniczą i potem w lewo w Okrężną (zaraz za Orlenem/TVN) i w prawo w Kołobrzeską
najwiekszy kociol chyba jaki jest mozliwy... czemu nie lubisz kolegi?
najlepiej: Piasteczno - Konstancin - Powsin - ul. Przyczułkowa do Wiertniczej i jesteś na miejscu
najgorszy syf zawsze będziesz miał od Janek do Centrum i na Puławskiej, wiec ja bym objechal to wlasnie od Konstancina gdzie korki są w zasadzie tak do 10 rano max.
z Katowickiej musisz odbic na swiatlach na poziomie centrum Maximus (Al. Katowicka 62 Nadarzyn) - tam dajesz w prawo i tniesz do Magdalenki (przez Sekocin i Lesznowole), caly czas prosto, Piaseczno tez prosto przez skrzyzowanie, w Konstancinie na rondzie w lewo i caly czas prosto do Wiertniczej, banalnie prosta droga qbus - Wto 20 Sie, 2013 To komu mam zaufac?